Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Julshow - Stressigt, roligt och fruktansvärt

Av Lina Lilja - 7 december 2008 19:17

Tja, min dag. Hur i helvete ska man beskriva den. Vi hade julshow på ridklubben, läktarna var överfulla och mitt huvud är likadant. Jag hade hand om alldeles för många saker och sprang som en idiot, samtidigt som alla andra tog åt sig äran för vad jag gjort. Skitkul.


Däremot så betedde sig min häst som en ängel för en gångs skull. Hur i hela friden ska jag kunna sälja henne sen? Jag älskar henne alldeles för mycket! Men samtidigt, jag vill väldigt gärna till USA i höst, så jag har inte så mycket val....


Dessutom så slutade hela dagen med att min ridhjälm gick sönder, så nu måste jag åka och ordna en ny.


Är det något att tillägga? Tja, julen närmar sig med stormsteg, idag är det andra advent. Och trots allt så är det mysigt med jul - faktiskt. Trots all stress, trots att man är pank, så är det mysigt med alla paket, julgranen, Kalle Anka och ljus. Däremot så ska jag aldrig vara med i ett lucia tåg igen, usch!


Ska blogga mer imorn, får se vad jag ska lösa för världsproblem då..


Puss o Kram

Lina

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se