Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 december 2008

Komplicerade liv

Av Lina Lilja - 14 december 2008 20:33

Jahapp, ännu en dag närmare döden. Nej, inte för att jag längtar eller så, inte just nu iaf, men ändå, så är det ju faktiskt.


Idag så anförtrodde en vän något för mig. Inte för att hon litar på mig kanske, utan nog mer för att jag var den som stod närmast. Men jag är glad när folk gör det, för det kan de. Det bevisar att människor litar på mig, och det vill jag att de kan göra. Jag vet inte hur mycket jag hjälpte henne egentligen, men hon fick ventillera sig iaf.


Jag ska absolut inte berätta vad det var här, då sviker jag henne ju och bevisar också att jag inte alls går att lita på. Jag vet inte om hon ångrar att hon berättade för mig, men det hoppas jag absolut inte att hon gör, och jag ska se till att hon inte gör det.


Nu låter jag som om det här vore värsta stort. Jag vet att jag låter töntig och blabla. Men faktiskt, det är viktigt för mig att folk kan lita på mig. Oavsett vem det är, och oavsett om jag vill höra eller inte egentligen, så vill jag att de ska kunna berätta för mig, och vara trygga med det. Det ger mig självförtroende, och dessutom så hoppas jag att jag kan hjälpa dem.


Det är helt enkelt något stort. För jag har ofta varit den personen som behöver hjälp, och jag vet hur jobbigt det är när ingen finns där att hjälpa. Det är viktigt att man har någon i sin närhet att lita på, för det är omöjligt att bära all världens synder själv. Det vet jag, för det har jag gjort.


Jag måste säga att jag saknar tiden jag mådde dåligt. För då mådde jag dåligt med någon. Att nu må bra själv är värre. Ja det är faktiskt sant, jag mår hellre dåligt med någon än bra själv. Allt är så mycket roligare om man kan dela det.


Alla ni som läser detta, kom ihåg att jag finns här. Oavsett om ni vill dela glada tankar och nyheter, eller om ni behöver någon som tröstar, så finns jag här. Ni kan lita på mig, ni kan berätta för mig.


Jag älskar er alla! Och kom ihåg att misstag gör man, så är det bara. Och det är inte misstagen i sig som är problemet, det är vad som händer efteråt som är det viktiga. Var hellre ärlig och gör det jobbiga, än att låta bli att säga något och låtsas som inget hänt. Sanningen kommer fram någon gång, och att veta att ens kompis gått runt och ljugit, eller "undanhållit sanningen", är bland det värsta man kan få reda på.


Ta hand om era vänner, och er själva. Jag finns här ifall ni behöver mig.


Puss o Kram

Lina

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards