Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Bloggar hit o Bloggar dit

Av Lina Lilja - 22 december 2008 20:03

Ja jag har blivit bloggfrälst. Har en till blogg jag måste länka till:


http://sofiaaurora.blogg.se/


Den är verkligen läsvärd! Vilket jag hoppas att även min blogg är, och det verkar som det. Dagsbesökare börjar närma sig hundra, och det har varit över 300 unika besökare på hemsidan på mindre än en månad, skitkul! Det börjar även ramla in kommentarer vilka jag är jätteglad över.


Dagen i sig har väl inte varit så överdrivet rolig. Fika på stan, det var iofs roligt, sprang runt i flera timmar och letade kläder till julafton, hittade inte ett skit så måste in imorn igen, stallet och red vilket inte gick något vidare, dusch, mat osså hamnade jag här. Om en knapp timme är det CSI + Cityakuten som gäller!


Tänkte skriva om att jag har tappat tron på den äkta kärleken, men sedan jag märkt att våran kära Emma från Bonde söker fru tittat in så insåg jag att det kanske inte var såå lämpligt.... Jodå, den äkta kärleken finns nog, men den har bara inte besökt mig... Lät lovande och äkta, eller hur?


Hittade en länk till en fruktansvärd artikel på bloggen jag nämnde i början av inlägget. Läs själv, ifall ni orkar, den är hemskare än fruktansvärd!!!


http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3561&a=865792


Jag hoppas ni orkar läsa, för den är läsvärd även om den är fruktansvärd. Vi i I-länderna måste få mer insikt i vad som händer i världen.


Nu ska jag baka pepparkakor och skriva julrim och sen är det som sagt TV som gäller. Hoppas jag hinner blogga en gång till innan läggdags.


Puss o Kram

Lina

 
 
Anna

Anna

22 december 2008 20:31

Hej!
Jag fattar inte hur du kan få så många besökare. Så kul för dig :D Jag försöker också få fler, men det lönar sig inte :( Har du några bra tips ? (: Skulle bli så tacksam!

http://annakw.blogg.se

 
Lina

Lina

22 december 2008 20:49

Jo det har gått väldigt bra för min blogg måste jag säga! Mitt tips till dig är att pinga din blogg varje gång du gör ett inlägg, ofta besöka andras bloggar och lämna avstamp hos dem, och göra allmän reklam om din blogg. Gå in här http://forum.bloggtrafik.net/ så har du massor av tips! Det är där jag har hittat den mesta informationen.

Massa kramar
Lina

http://lilja.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

22 december 2008 20:59

Tack så mycket!
Jag har läst lite om det här med pinga, men jag har aldrig fattar riktigt vad det går ut på eller hur man gör?

http://annakw.blogg.se

 
Ellie

Ellie

22 december 2008 21:55

Jo, det vore faktiskt mysigt :)
Tyvärr så kan man ju inte få allt

http://estella.bloggagratis.se

 
Lina

Lina

22 december 2008 23:31

Anna:
När du pingar så skickar du enkelt förklarat information till hemsidor och sökmotorer (ex. Google) att du skrivit. Man kan då enklare finna dig om man söker på nätet... På hemsidan jag gav dig så finns alla adresser jag använder! :)

Ellie:
Nej tyvärr, men vit jul borde väl inte vara så svårt, eller?

Kram
Lina

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards