Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 26 december 2008

Mycket och långt

Av Lina Lilja - 26 december 2008 16:41

Nu ska jag klämma ihop många händelser i samma inlägg. Jag varnar er redan här för att det kommer att bli långt!! Varför jag inte skrivit så mycket senaste dygnet får ni nog också svar på snart...


Först och främst:

Igår var det sista avsnittet av Bonde söker fru. Jag grinade lika mycket när man fick reda på att Wille o Peter inte är tillsammans längre som när Magnus friade till Emma. Såååååå gulligt! Jag önskar alla all lycka på kärleksstigarna!


Igår var jag inne hos farmor o farfar och åt årets sista julbord. Den närmsta släkten var där, och jag är sjukt trött på den. Alla har alltid olika åsikter, och grejen är att jag vet att jag har rätt. (Lät lagom klyschigt va?) Aja, men man ska aldrig diskutera politik med dem, för de gillar ingenting. De tycker inte om invandrarpolitik, och så när man säger att man inte tycker som dem så ballar de ut totalt. *Suck*.


Vi kom hem sent och jag skulle upp rätt tidigt idag så jag hann inte skriva något. Imorse satte jag på datorn och loggade in. Var tvungen att knappa mig in på http://hanky.se/wille och läsa lite, och när jag väl var klar så var jag tvungen att åka, så jag hann inte blogga något.


Sedan åkte jag och mamma till stallet, hämtade hästen, och åkte till en hästgård en liten bit bort där jag hopptränade. Happy var så fruktansvärt jävla fin!!!!


Jag hann hoppa klart, sedan skulle den sista i vår grupp ta ett sista språng, ramlade av, hästen klev på henne. Innebar 112, jag fick springa och möta ambulansen och bla bla. Så nu ligger hon på sjukhus, om hon ligger kvar. Ska ringa och höra hur det gick med henne om en stund.


Mamma, jag och Happy åkte i alla fall hem, när vi var klara i stallet så åkte vi och handlade, sedan åkte vi hem, jag duschade, och nu sitter jag här....


Det var allt om den tiden som gått sedan jag bloggade sist, tror jag.


Jo, en sak till. Jag börjar tappa besökare, VAAAAAAARFÖÖÖÖÖÖÖR!?!?!?! Buhu... *Snyft*


Från att ha varit uppe på nästan 100 besökare/dag är vi nu bara nere på hälften, och inte ens det.... Är jag inge rolig att läsa längre? Hjälp! :s Jag vill ju ha besökare och kommentarer! Fortsätt läs och fortsätt skriv. Är jag tråkig? Säg vad jag ska ändra på i så fall!


Imorgon ska jag på mellandagsrea och shoppa upp alla pengarna.


Ha det bra!


Puss o Kram

Lina

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se