Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 26 december 2008

Släkten är värst

Av Lina Lilja - 26 december 2008 23:14

Släkt middag idag igen. Usch. Kul med två virriga tanter, en virrig gubbe som gillar att hitta på egna regler och hatar vad alla andra säger, en farbror som kan så mycket att man stör sig på honom, en farsa som gör allt som hans föräldrar säger till honom, två morsor halft druckna och tre tonåringar. Låter bra, eller hur?


Nej, jag är inte överförtjust i min släkt, och jag passar inte speciellt bra in i den heller. Alla andra är sådär gammaldagsa;

Morsan i köket, föräldrar bestämmer, ungarna ska sitta tysta och göra som föräldrarna säger utan att säga ett ord i protest.


Själv är jag sådan som säger emot när jag tycker något är fel, och kämpar för att få rätt. Jag plöjer alla i min väg, i min väg mot framgången. Jag är en tjej som är beslutsam och egoistisk, med egna drömmar och mål och en egen väg att gå. Långt bort från min släkts tankar..


Just nu sitter släkten och kollar på bilder från i somras, men snart går de nog, och då ska jag gå och lägga mig. Mellandagsrea imorn som sagt. Sen ska jag laga middag imorn, i min väg att bli nyttigare. Har börjat förbereda mig lite smått, för från årsskiftet är det andra bullar som gäller!! Jag var faktiskt rätt nyttig idag, fram till omkring 20.30, då sprack allt och nu sitter jag med skitont i magen... Jaja, synden straffar sig själv.


Jag är jätteledsen för att jag har tappat besökare, men jag ska inte ge upp utan kämpar på tills jag når toppen, ingen väg är spikrak.


Nu ska jag leta recept tills imorn... Återkommer med något gott (och nyttigt)!


Ha det bra!


Puss o Kram

Lina

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se