Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Kärlek Kärlek Kärlek

Av Lina Lilja - 29 december 2008 22:34

Sitter just nu på http://hanky.se/danssteg (Bonde-Emmas blogg) och börjar bli ganska arg. Eller inte arg, mer uppretad och irriterad.


Jag förstår mig verkligen inte på folk som inte kan vara glada för andras skull och stötta dem istället för att bara gnälla!


Jag tror fortfarande på äkta kärlek, jag tror att det finns någon för alla där ute, och jag tror på ödet. Det var meningen att de skulle finna varandra, och att det blev genom tv är bara en väg.


Emma o Magnus förtjänar varandra, så är det bara, de ska ha varandra, det lyser kärlek om dem, är det bara jag som ser den!?

Äkta kärlek får inte stoppas, äkta kärlek kan inte stoppas. Nej, de ska ha varandra. Om 10 år springer det runt 4 ungar bland kossorna på gården och alla är superduper lyckliga. De ångrar inte en sekund och bröllopet var som en saga!


Jag tänker inte positivt ofta, men när det gäller kärleken. Tja, kärleken är speciell. Jag hatar kärleken, för den träffar aldrig mig på rätt sätt, men jag är å andra sidan ännu bara 15 år, jag har ett tag på mig. Jag kanske hittar kärleken imorrn, eller om 40 år, ingen vet! Men den kommer att komma, och jag lever på hoppet.


Kärleken är något speciellt, och all kärlek är äkta. Då kommer jag genast in på tanken med homosexuella och homofober, men den diskussionen orkar jag inte dra igång nu, dem har jag försvarat så många gånger redan (hemska värld), en annan gång.


Helt enkelt, all kärlek (utom penga-kärlek, den diskussionen tar vi också en annan gång...) är äkta kärlek! Punkt och slut!


Ha det bra där ute, och pussa lite extra på er kärlek inatt, om ni funnit den ännu!


Puss o Kram

Lina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Vuxen tjej

29 december 2008 23:11

Lilla stumpan, vad vet du om Livet eg?!? Det är rent skrattretande hur du som är bara en barnrumpa har mage att kommentera Emmas lilla "sagobröllop" eftersom du naturligtvis fortfarande tror på sagor lilla grynet!!! OM nu din kära Emma är så mogen för sin ålder, fråga henne då varför hon självmant tar på sig att axla en roll som barnafödande bondmora vid spisen i så unga år och varför hon framförallt tål så pass lite på sin blogg att hon raderar det som inte passar henne!!! Då kan man knappast kalla sig för mogen......Nattinatti och glöm nu inte nappen, vännen! Hahahaha

 
Lina

Lina

30 december 2008 15:44

Enda anledningen till att jag accepterade ditt inlägg är för att du var så feg så du skrev under anonymt, så detta är ända sättet för mig att svara på ditt inlägg.

Jag är 15 år gammal, ja, men jag har ju bevisat att jag är betydligt mer mogen än många andra som kommenterade på Emmas blogg, bl.a dig.

Visst får man ha egna åsikter, och visst får man uttrycka sina åsikter, men man behöver inte håna och trycka ner folk på vägen.

Visst tror jag på sagor, men jag tror inte på "happily ever after" delen. Visst stöter man på problem men tillsammans kan man ta sig över dem. Jag tror på Omnia vincit amor, kärleken övervinner allt, och jag tror att Emma och Magnus kärlek är så stark att de övervinner alla hinder i framtiden. Bara man gör allt tillsammans!

Nej, sluta gnäll. Antingen lämnar du diskussionen helt eller så uttrycker du dina åsikter på ett trevligare sätt.

Varma kramar
Lina

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se