Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Engelskt ordspråk som får en att tänka

Av Lina Lilja - 30 december 2008 17:45

Sök kärleken och du möter den aldrig, fly från kärleken och den kommer att förfölja dig.


Hittade det här ordspråket på nätet, har visserligen läst det tidigare (i en annan variant dock, men med samma mening) och det är så sant så sant.


Jag sökte kärleken, och ju mer jag sökte, destå längre ifrån den kom jag. Nu söker jag inte kärleken längre, jag åker till USA om drygt ett halvår och vill inte ha någon som försöker hindra mig, och helt plötsligt står kärleken och knackar på alla dörrar och fönster jag har!


Kan inte kärleken bara försvinna härifrån, LÅNGT härifrån, och komma tillbaka om några år. Dock i ett betydligt enklare format, istället för den krångliga kärleken som bankar på min port för tillfället. Kan kärleken inte bara slänga fram en person som jag ska dela resten av mitt liv med, istället för att linda in allt i hundra olika trasselsituationer. *Suck*


Nä, jag har tröttnat på allt vad kärlek och vänskap heter, allt går bara åt skogen nu förtiden, med ALLT!! Usch o blä.


Ta hand om er!


Puss o Kram

Lina

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se