Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Svenskarna struntar i de fattiga

Av Lina Lilja - 30 december 2008 18:40

Hittade en annan artikel på aftonbladet som fångade mitt intresse:


http://www.aftonbladet.se/spel/article4091467.ab


Eller egentligen är det väl inte artikeln i sig som fångar intresset, utan mer undersökningen som görs i samband med artikeln...


En man vann 83 miljoner, och skänker bort hälften till välgörenhet. Han har då 41,5 miljoner kvar, gott och väl för att han ska kunna försörja sig och sin familj resten av livet. Han gjorde helt rätt, jag hade gjort samma sak!


Frågan "Om du vann 83 miljoner, vad skulle du göra med pengarna?" ställs i samband med artikeln, och i skrivande stund så har ca. 45% sagt att de behåller allt själv och endast 55% sagt att de skänker bort en del av pengarna till välgörenhet.


Vi är inte lite egoistiska här i Sverige inte!? Herregud, 41,5 miljoner räcker väl gott och väl för att du ska kunna leva i lyx resten av ditt liv, varför ha det dubbla? Varför ha pengar som bara ligger och skräpar på banken istället för att de ska göra lite nytta??


Inte konstigt att världen ser ut som den gör...


Puss o Kram

Lina

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se