Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Ger upp

Av Lina Lilja - 30 december 2008 20:43

Nä, nu ger jag upp. Jag orkar verkligen inte med mer. Mina problem låter som bagateller, men det jag varit med om det senaste åren önskar jag inte min värsta fiende, och med allt det i bakgrunden så är dessa små problem ganska stora.


Alla dessa känslor. Vad fasiken ska man göra med dem? Hjääälp!!! Kärlekskänslor jag inte kan visa, blir till hat och elakheter som går ut över människor jag älskar och bryr mig om. Dessa börjar ogilla mig och lämnar mig.


Jag får då nya vänner som jag bryr mig jättemycket om, de kommer för nära inpå och pang så exploderar jag och jag ser dem aldrig igen. Samma visa varje gång..


Jag älskar när människor kommer nära, när folk bryr sig. Jag har liksom inte haft vänner så att det blir över direkt, men det gör också att när folk börjar komma nära inpå så får jag panik, vet att det kommer sluta åt helvete, förbereder mig på kraschen innan den kommit och orsakar själv då en krasch.


Okej, jag borde verkligen söka hjälp, jag känner själv hur sjukt det låter. Jag hör själv hur sjuk jag låter. Och jag vet det, jag är inte frisk, men jag kommer heller aldrig bli frisk.


Jag pallar verkligen inte livet längre, och jag pallar verkligen inte alla dessa känslor längre. Ska ringa någon och be om en kurs i relationer och hur man hanterar känslor, jag behöver verkligen den.


Känner mig hemsk och dryg, men att få skriva av mig är underbart, om någon sedan läser och kommenterar allt jag skrivit är det bara plus i kanten.


Ta hand om er!


Puss o Kram

Lina

 
ANNONS
 
U

U

31 december 2008 15:21

Jo, du orkar! :-)

Men livet känns och blir lite krångligare med dessa krascher man både förbereder sig för och sedan "orsakar"...

Sköt om dig och ha ett riktigt gott nytt år 2009!

kram

http://haettunderbartliv.blogg.se

 
Lina

Lina

31 december 2008 15:30

Tackar!

Hoppas att även du får ett bra 2009!

Kramar
Lina

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se