Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under december 2008

Av Lina Lilja - 7 december 2008 19:17

Tja, min dag. Hur i helvete ska man beskriva den. Vi hade julshow på ridklubben, läktarna var överfulla och mitt huvud är likadant. Jag hade hand om alldeles för många saker och sprang som en idiot, samtidigt som alla andra tog åt sig äran för vad jag gjort. Skitkul.


Däremot så betedde sig min häst som en ängel för en gångs skull. Hur i hela friden ska jag kunna sälja henne sen? Jag älskar henne alldeles för mycket! Men samtidigt, jag vill väldigt gärna till USA i höst, så jag har inte så mycket val....


Dessutom så slutade hela dagen med att min ridhjälm gick sönder, så nu måste jag åka och ordna en ny.


Är det något att tillägga? Tja, julen närmar sig med stormsteg, idag är det andra advent. Och trots allt så är det mysigt med jul - faktiskt. Trots all stress, trots att man är pank, så är det mysigt med alla paket, julgranen, Kalle Anka och ljus. Däremot så ska jag aldrig vara med i ett lucia tåg igen, usch!


Ska blogga mer imorn, får se vad jag ska lösa för världsproblem då..


Puss o Kram

Lina

ANNONS
Av Lina Lilja - 6 december 2008 20:43

Jag har så himla mycket i huvudet just nu och trots det har jag ingen aning om vad jag ska skriva här....


Jag börjar med att säga att pepparkaksdeg är så jävla gott! Pepparkaksbaket har dragit igång i stugan och det är lika gott varje år!!


Sen kan jag berätta att jag från och med nu hatar luciatåg. Bara tjafs tjafs tjafs.. Däremot ÄLSKAR jag gulliga ungar, med betoning på gullig. Sedan gillar jag gulliga ungars morsor också. Ibland är livet rätt trevlig faktiskt. Nej visst ja, luciatågstjafset. Livet kanske inte var så trevligt trots allt.


Ridit har jag gjort idag också. Det gick inge vidare till en början men blev bättre i slutet.


Just ja, imorse var jag på stan och träffade Maja och Johanna som jag inte träffat på ett halvår. Jag måste säga att fyfan vad människor kan förändras på ett år och trots det vara precis samma människa. Det är komplicerat, jag vet, men livet är komplicerat. Kul var det att få träffa dem iaf! Även om det bara blev en liten stund innan jag var tvungen att stressa vidare till stallet och ha luciaträning med gulliga ungar.


Äntligen fick jag till något där i slutet så ni kanske fattade liiite vad jag menade i början, eller inte. Inget blev köpt på stan heller....


Nu ska jag snart titta på Svensson Svensson och därefter Brottskod: Försvunnen.

Imorrn är det Julshow i stallet i Lervik. Kom gärna och titta! Klockan tre börjar det. Jag ska vara med i tomtekadriljen och sen ska jag ta hand om luciatåget (stressigt som fan). Så kan det gå om alla vänner sviker en..


Ha det bra och var rädd om era vänner!

Mina har en tendens att svika och/eller flytta...


Puss o Kram

Lina

ANNONS
Av Lina Lilja - 4 december 2008 21:31

Nu är det tider med snö som försvinner lika fort som den kom. Det enda som allt resulterar i är att man blir blöt, kall och deprimerad. Visserligen gillar jag inte sommaren speciellt mycket heller, men visst längtar man lite när man ser bilderna från i somras (längst ner av inlägget).


Mina somrar brukar inte direkt vara fyllda med spänning och romanser. Nej, i somras var mina dagar bara fyllda av tristess, jobbiga kompisar, svek och halta hästar, och då har jag ändå haft värre somrar.


Nä, jag är redo för förändring. Jag vill ha mer spänning i mitt liv. Jag vill ha partner, One Night Stands, kompisar, hästar som kan hoppa hus, VAD SOM HELST! Gör bara mitt liv mer spännande.


Så, hur ska jag börja för att uppnå mitt mål? Tja, jag åker till USA i höst. Helt själv, ett år. Det borde väl vara spännande? Eller?

Jo, visst blir det spännande och skitkul, men samtidigt, när jag kommer hem är jag fortfarande samma tråkiga människa. Jag vill vara känd och gå på kändisfester tillsammans med massa roliga människor! Man behöver inte alkohol, droger och könssjukdomar för att ha roligt, absolut inte. Men jag vill liksom, äsch jag vet inte.


Har ni sett BögBonden Peter ifrån "Bonde söker fru?" (dumt namn på programmet egentligen...). Som honom vill jag vara. Rik, med massa hästar, värsta stora coola gården, och känd. Fan att han är bög asså. Hans pengar och hästar skulle jag ju inte tacka nej till.


Så, vad ska jag bli känd i då? Jag kan inte dansa, inte sjunga, inte åka skridskor, jag har inte massor av pengar, jag har ingen underlig talang, jag kan näst intill ingenting om mode och jag är alldeles för kort för att vara modell. Tja, någongång kanske min tur kommer, eller så fortsätter mitt liv att för alltid vara lika tråkigt.


Tills vi ses igen;

Ta hand om er!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 4 december 2008 21:09

Välkommen till min blogg!


Den här gången ska det bli bra! Hela bloggen ska lyckas och jag vill ha många besökare!


Är du missnöjd över något i min blogg? Hör av dig! Jag vill höra både positiv och negativ kritik, så att jag kan bli bättre. Jag vill också veta vad ni vill höra mer eller mindre av. Dock måste ni komma ihåg att det är jag som skriver, det är min blogg, och alla tankar kommer från mig själv och jag kan inte ändra vem jag är, även om jag vill ibland.


Jag ska snart skriva ett nytt inlägg, men fram tills dess:

Ta hand om er!


Kramar

Lina

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se