Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under december 2008

Av Lina Lilja - 29 december 2008 20:34

Ja, i det första inlägget denna dag så skrev jag att jag har ganska svårt att veta vart gränsen går mellan vänskap och kärlek. När älskar jag en person som kompis, och när älskar jag personen för att jag är kär i den?


Den här typen av frågor handskas ofta journalister med, och ofta drar de lite för snabba slutsatser. Som här till exempel:


http://www.hotgossip.se/Ettan/15458_Lindsay_Lohan_ute_med_en_kille!


Lindsay kanske bara är ute med en vanlig killkompis! Ha, svår fråga svårt svar! Da, bara för att man är ute på stan med en av motsatt kön beöver man inte vara tillsammans med denna person. Dessutom är ju Lindsay lebb. (Eller hon kanske är Bi, inte vet jag, men ändå..) Ska inte hon få gå på stan med någon alls då utan att bli anklagad för att ha gjort slut och skaffat ny? Hallå, vart ligger logiken i det hela?


Nej, nu känner jag mig bara dryg. Ska gå och fortsätta dryga tillsammans med TV:n. Får se vad denne erbjuder. Kommer nog tillbaka och skriver en gång till innan läggdags, om inte:


Godnatt!


Puss o Kram

Lina

ANNONS
Av Lina Lilja - 29 december 2008 19:56

Jag har rotat fram en nyhet, som många säkert redan vet om. Magnus och Emma ifrån Bonde söker fru ska ju gifta sig. 26/1 sänds avsnittet i tv, snacka om att jag ska vara bänkad framför tv:n då!


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/bondesokerfru/article4083723.ab


Det är tråkigt att det är så många som kommenterat det hela negativt, som att de går för fort fram, bara är "mediekåta" (INTE jag som hittat på ordet!!), gifter sig bara för att TV4 står för kostnaderna, att de inte ens är kära och bla bla. 


Jag tror inte ett skit på allt som kommenterats! Jag tror att Magnus och Emma är jättelyckliga och vet vad de håller på med! Jag tror att de kommer få ett underbart bröllop och därefter ett underbart liv tillsammans. De förtjänar varandra, de gillar varandra, de älskar varandra, de vill ha varandra, de ska få varandra.


Sluta gnäll! Jag blir så arg på folk som inte kan vara glad för andras skull! Jag är jätteglad att de funnit varandra och är så kära i varandra. Att få möta en kärlek som är besvarad är min stora dröm, och jag hoppas att den blir verklighet en vacker dag. Att få gifta mig är en ännu större dröm, men kärleken kommer antagligen före bröllopet.


Nä, jag tror att de får det jättebra där ute på gården, blir lyckliga och skaffar barn och så. Jag tror på dem, för den kärlek de utstrålar tillsammans är så underbar! De kommer bli lyckliga tillsammans, det vet jag.


Ha det bra!


Puss o Kram

Lina 


ANNONS
Av Lina Lilja - 29 december 2008 18:20

Hej kära vänner. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat på mer en ett dygn, och inte heller berättat varför jag inte skulle blogga under denna tiden.


Igår em/kväll hade vi lekdag på ridklubben. Därefter sov vi över, mysigt, men ganska tjafsigt med över 20 ungar mellan 12-18 år + en vuxen i samma rum.. Aja, vi överlevde iaf...


Så jag kom hem för ett par timmar sedan, trött som fan. Satte på Westlife-skiva och tänkte att nu ska jag ta en låååång dusch i kokhett vatten!! Och jag längtade och kastade mig in i duschen, och fick ta en snabbdusch i pissljummet vatten. Min kära syrra, och min söta farsa hade tagit slut på varmvattnet. Buhuuu!! :'(


Iaf så kom jag ut ur duschen, jag och mormor gjorde då Kroppkakor som vi åt och nu sitter jag här.


Det här kommer nog bli ett väldigt konstigt, jobbigt och svårläst inlägg, men jag hoppas ni orkar läsa det ändå, för jag måste få skriva av mig.


Det är det här med kompis, icke-kompis, kärlek gränserna. Jag vet inte riktigt vad de finns. Gränserna alltså. Jag har så mycket känslor, och så vill jag inte känna så, så då tar jag typ avstånd från personen. Och helt plötsligt så går vi från att vara de tajtaste vännerna ever, till att bli typ halvt ovänner.


Jag har en kompis(?) som jag ser upp till jättemycket. Nog är jag lite avundsjuk på henne också, hon rider jättebra, hon är snäll och trevlig, alla gillar henne och dessutom är hon snygg. Allt är näst intill perfekt liksom! Men hon har inte pratat med mig på typ två veckor. Skitkul, vi pratade rätt mycket om allt och ingenting förut liksom, men nej, inte ett ord på två veckor.


Igår sa jag ett par saker till den personen, en snabb, väldigt snabb, konversation som kanske bröt isen, jag vet inte. Men idag sa hon några få saker till mig iaf, och hon tittade på mig. Jag vet inte riktigt hur vi kunde bli ovänner, om vi nu är/var ovänner. Vi bara blev, men antagligen sköt jag ifrån mig henne när hon kom för nära, jag vet inte..


Det enda jag vet är att det blir väldigt många olika känslor samtidigt, som jag inte kan tygla, och det är väldigt väldigt jobbigt. Jag lägger lock på mina känslor, och har gjort länge, men tillslut måste de komma ut, och det här året så har allt bara kokat över samtidigt. (Årskrönika inom ett par dagar, ska hålla lite på den..)


Jo, mina vänner kommer och går, de flesta går. Men som man säger, när en dörr stängs så öppnas ett fönster. Jag har kommit vissa gamla kompisar närmare, vilket iofs är roligt, men jag saknar ju de jag blir icke-kompis med. Frågan är bara om dörren är stängd, eller om den bara står på glänt, vad tror ni?


Vet ni vad jag tror, jag tror att jag borde ringa Bonde söker fru-Wille och rådfråga honom, hann med alla sina känslor måste väl ha nåt tips, eller? Är det helt kört för min del?


Nej, nu ska jag sluta tänka, jag löser inte ett dugg känner jag just nu. Ska kika runt lite här på nätet så kommer jag nog tillbaka snart. :)


Ha det gött!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 28 december 2008 09:49

Ibland hatar man sina syskon, ofta hatar man sina syskon. Framför allt om man har en lillasyrra i tonåren, drygare än drygast. Jag tror att det är många som kan skriva under på att de hatar sina syskon.


Men ändå, vad skulle man göra utan sina syskon? Tja, jag måste nog erkänna att oavsett hur dryg min syrra är, oavsett hur mycket hon hatar mig och jag hatar henne, så gillar jag min syrra.


Vem skulle annars hjälpa mig att välja rätt kläder? (Jag är värdelös på mode, det är inte hon..) Vems garderob skulle jag annars knycka kläder ifrån? Vem skulle jag annars bråka med?

Tja, jag är nog rätt glad över min syrra trots allt.


Däremot så har jag alltid viljat ha en storrasyrra. En stor storasyrra. En syrra som är många år äldre än mig. Men det är ju lite svårt att ordna såhär i efterhand...


Det hoppas jag att jag får i min nya familj i USA, större syskon! Gud vad det vore snällt!


Nu ska jag äta frukost.


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 27 december 2008 19:49

Idag satt jag och syrran på ett café ett tag. Då upptäckte jag en man som satt i sin ensamhet vid ett av borden, och han verkade ha suttit där ett tag...


Med min fantasi så sattes naturligtvis tankeverksamheten igång direkt och den kunde inte sluta. Snart hade jag en klar bild av hans liv, en ensam man i 40-års åldern som sökt kärleken så länge att han givit upp. Om det var sant? Jag frågade aldrig...


Ne, men när man sitter där på ett café, eller som när jag var på IKEA lite tidigare under dagen och åt, så ser man många olika människor, och naturligtvis drar min fantasi ihop hemska historier.


Men IKEA till exempel, alla familjers dröm, alla singlars mardröm. Överallt ser man lyckliga människor, gravida människor, småungar, familjer, par. En mardröm för en sökande singel!!!


Likaså på café, fast där är kanske lite yngre då.. Jättemysigt att gå med pojk/flickvännen eller bästa kompisen, men fruktansvärt att vara på om man är singel. Tro mig, jag vet, båda ställerna.


Jag vet att jag låter bitter, men jag sitter här, har fruktansvärd mensvärk, fruktansvärt ont i huvudet, troligtvis feber, världens sötsug vs tankar på att bli nyttigare. Men det är mensperiod, då får man väl tröstäta?


Nej, nu ska jag hitta någon rolig sida att titta på. Har ingen aning om vilken. Någon rolig blogg kanske?


Ha det bra, så ses vi snart igen (hoppas jag).


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 27 december 2008 19:16

Ibland blir man arg... Tekniken funkar inte riktigt som jag vill... Återkommer snart med ett inlägg, som är normalt...


Förresten, gör ett test till när jag ändå håller på.. Klicka på den här länken så röstar ni fram mig som bättre bloggare (om det går att klicka på någon länk vill säga):


http://www.bloggsolutions.se/reko.asp?blogg=http://lilja.bloggagratis.se


 

Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 27 december 2008 18:35

Jag har så många tankar nu, men så få ord. Jag ska försöka att göra ett så normalt inlägg som möjligt, men varnar för att det kan bli flummigt...


Idag så hittade jag en klänning/tunika + skärp på MQ, strumpbyxor på Kapphal. Rätt nöjd med köpen. Åt nyttig frukost + lunch (skippade till och med chokladbollen som syrran åt och frestade med), men sedan blev det fika kladdkaka+varm choklad vid 16.30 Aja, jag har ju bara börjat, nyår är inte här än.


Hittade några ord på Willes blogg (http://hanky.se/wille) som jag gärna vill dela med mig av:


Maybe some people aren't meant to be tamed

Maybe they just need to run free

til they find someone just as wild to run with them.


Jag längtar tills jag hittar den människan.


Återkommer snart med fler smarta inlägg!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 27 december 2008 10:22

Inte en kommentar på flera dar... Halverad mängd besökare, ja, jag är ledsen..


Snart ska jag en sväng till stallet, och därefter mellandagsrea med syrran.


Men vet ni vad som är bra då? Inatt brann våran kära bock! Igår natt räddades den, men inatt brann den upp. Skönt, nu får Gävle lite PR igen :) Så fruktansvärt trött på den där satans bocken...


Aja, nu ska jag skriva en text om bröstförstoring till en kompis.


Ha det gött så ses vi snart igen!


Puss o Kram

Lina

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se