Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under december 2008

Av Lina Lilja - 21 december 2008 22:20

Vi har många gånger fått bevisat för oss att djur är smarta och omtänksamma. Vi har lika många gånger fått bevisat för oss att vi människor är motsatsen. Här är ännu ett bevis:


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4047065.ab


Det är sjukt att tro att katterna gör det för att de är egoistiska. Djuren omkring oss är de mest omtänksamma personerna på jorden. Hur många djur har dumpat dig när du mår dåligt? Hur många "kompisar" har? Hos mig finns det i alla fall en markant skillnad.


Tänk om vi bara kunde ta vara på det goda i naturen omkring oss istället för att bara förstöra det.


Appropå natur så har det under kvällen snöat här hos oss!! :)

Vi kanske får en vit jul trots allt! Fast man ska inte hoppas för mycket, det är tre dagar kvar....


Ha det gött!


Puss o Kram

Lina


Förresten så vill jag ha fler kommentarer. Många besökare men få kommentarer, det ska det bli ändring på! Eller tja, inte det första kanske...


Puss o Godnatt!

ANNONS
Av Lina Lilja - 21 december 2008 19:25

Jag har funderat på det där med vänner nu senaste tiden... Vilka jag saknar, vilka jag hatar, vilka jag älskar, vilka jag håller om, vilka jag släpper ifrån mig, och jag insåg en sak... Jag har nog bara en riktig vän kvar.


Visst har jag väl många "vänner" hit och dit. Folk jag pratar med, skrattar och skojar med. Men bara än riktigt bra vän. Någon som man har tid för 24/7 och som har tid för mig lika ofta. Tyvärr bor denna vän numer 70 mil härifrån. Som tur är så ska jag träffa henne imorrn, då hon är hemma över jul. 12.00 är det fika på stan som gäller, och den tänker jag inte missa. Snacka om att det är mycket vi måste skvallra om!


Sedan är det ju det där med att jag ska åka till USA. Jag menar, jag har ju några halft om halft vänner nu. Men ju mer vi umgås, ju mer vänner blir vi, eller kanske tvärtom. Vilket fall så åker jag till USA om drygt ett halvår och kommer inte kunna träffa någon av dem på ett år. Hur många vänner tror ni jag har kvar när jag kommer hem?


Min gissning är noll, men har jag tur, fruktansvärd jävla tur, så är det som ordspråket säger. Man saknar inte kon förrän båset är tomt. Kanske är det så att de kommer att sakna mig fruktansvärt mycket när jag är borta och inse hur mycket de älskar mig. Fast den turen har jag ju aldrig haft, men drömma kan man ju alltid.


Idag har jag varit som en vandrande zombie. Jag har inte haft några känslor alls.

Fick frågan av en "kompis": Är du ledsen Lina?

Jag svarade nej.

Samma "kompis": Är du glad?

Jag svarade nej.


Ärligt talat vet jag inte om jag är glad eller ledsen idag. Jag har inga känslor alls, eller kanske alla på samma gång. Jag har "kompisar" som jag inte vet om jag är ovän med eller inte. Men nog måste jag erkänna att det inte var min bästa dag ever. Mycket tankar kom det iaf. Fruktansvärt mycket tankar.


Nu ska vi äta. Jag ska försöka hinna skriva en gång till innan jag ska sova, men jag lovade syrran datorn efter maten. Och då ska jag se Bones + inspelat avsnitt av Gossip Girl.


Ha det gött och var rädd om era vänner! När man väl saknar dem kan det vara försent...


Puss o Kram

Lina

ANNONS
Av Lina Lilja - 21 december 2008 19:15

Nu är granen klädd och glöggen drucken. Nu väntar födelsedags/namnsdags middag. Japp, mormor fyller år idag och pappa har namnsdag. Här kommer lite bilder på granen, visst blev den snygg!?


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 21 december 2008 11:27

Fjärde advent

När fjärde ljuset brinner,

vi hämtar julegran

och alla barnen räknar

dan före dan före dopparedan

Jepp, idag tändes fjärde ljuset, snart är det dags! Fatta att det bara är 3 dagar kvar till julafton!! Fatta att idag är det dan före dan före dan före dopparedan!

Jag har faktiskt handlat alla julklappar utom en *Stolt*

Den enda jag har kvar är pappa... Men det löser jag imorgon. Då ska jag till stan. Först ska jag fika med kompis jag inte sett på länge, och sedan sista minuten klappar! :)

Nu ska jag till stallet. Ikväll ska julgranen in och kläs!

Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 20 december 2008 21:31

Hög på socker har jag funnit en ny "dygnet runt" upplevelse :) Moto GP! (Dvs. Playstation2 motorcykel). Barnet i pappa köpte det till mig eller min syrra i födelsedagspresent men jag spelade det först igår för första gången, och jag är fast!


Har man dessutom en värdelös mormor med sig, och är lite hög på socker blir allt tio gånger roligare!! Dessutom är jag trött sedan imorse...


Larz Kristers vann dansbandskampen, inte för att jag följer det, men Scotts borde vunnit. Bara för att en av medlemmarna är så jävla snygg!


Nej, nu väntar Svensson Svensson vid tv:n.


Ha det gött!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 20 december 2008 16:17

Igår fick vi ju jullov. Vi hade då en julavslutning i kyrkan där några elever från skolan sjöng. Det är inte första gången skolkamrater uppträder, utan det är många talangfulla killar och tjejer som gömmer sig här.


Jag önskar att typ Idol-juryn eller någon skulle komma och bevisa att de verkligen skulle kunna få en karriär på topnivå, för det förtjänar dem.


Tyvärr är det nog omöjligt att få något skivbolag eller likn. till våran lilla skitskola, vilket är synd. Det som också är synd är att jag inte alls har samma talang som de många på skolan. Jag älskar att sjunga! Men det brukar också medföra att omgivningen håller för öronen.... :(


Är det någon av er som läser min blogg som är duktig på att sjunga?


Jag ska ställa massor av frågor i mina inlägg i fortsättningen, i hopp om att någon av de 250 pers som hittills varit inne på bloggen kommenterar inläggen jag gör...


Ha det gött!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 20 december 2008 15:52

Sitter här och kikar runt på nyårsklänningar och det bara kliar i plånboken! Jag vill så gärna köpa en av de där söta sakerna. Men varför? Vart ska jag tillbringa årets sista kväll? I stallet. Japp, ska ha stalltjänst. Visst kan jag hitta på något ändå, men det är ju ingen som vill hitta på något med mig :(


Är det ingen som vill bjuda ut en stackars tjej en nyårsafton för att hon ska få ha lite kul? Jag lovar att jag inte ska ställa till med bråk...


Måste också pointera en sak ang. bilderna i förra inlägget. Jag hoppas ni förstod det men jag skriver det ändå. Pälsen är naturligtvis 100% fusk!!!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 20 december 2008 15:19

Då jag gick och la mig tidigt igår, eftersom jag var tvungen att kliva upp klockan fem imorse, så hann jag inte blogga då. Jag och syrran flummade oss lite och fjortistöntade lite.

Här kommer några bilder: (Även en bild från stallet vid halv sju-sju imorse.)


Ni ser också när jag dricker årets första glögg! Så himla gott!!


Puss o Kram

Lina

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se