Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under december 2008

Av Lina Lilja - 19 december 2008 15:38

Jo visst kan jag hålla med om det de skrivit här. Det hjälper jättemycket att dela med sig av sina problem på bloggen!


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article667803.ab


Puss o Kram

Lina

ANNONS
Av Lina Lilja - 19 december 2008 14:49

Japp, nu är det jullov. Äntligen? Vet inte, det får framtiden avgöra...


Just dagen har väl inte varit så underbar. Betygen var väl helt okej, men bättre kan jag. 285 p. Kommer nog komma upp i 300 nästa termin. Helt okej, men inte supernöjd.


Åkte till stallet men orkade inte rida. Så jag bara gjorde i ordning allt och satt sedan och väntade på bussen.


Gissa vem som glömde kameran hemma då? Men det gör inte så mycket. Dels var dagen rätt tråkig och dels är vädret lika dant. Bara gegga o lera och regn. All snö försvinner, tillsammans med vännerna.


Nej nu ska vi vara glada! Jag ska nog hämta ett glas Oboy till, osså ska jag kika runt efter något kul ämne att blogga om.


Förresten, förlåt så mycket för de senaste dagarnas virriga, konstiga, flummiga, deprimerande inlägg. Ska försöka skärpa mig.


Ha det bra!


Puss o Kram

Lina

ANNONS
Av Lina Lilja - 19 december 2008 08:44

Förlåt för gårdagens inlägg, jag var verkligen på jättedåligt humör. Jag ska inte låta det gå ut över er en gång till, lovar.


Igår såg jag bonde söker fru och jag ska skriva om det - igen. Emma och Magnus lär det gå bra för, riktigt bra. De ska ju gifta sig (Magnus friar i det avslutande programmet som går på annandagen), de andra går det inte lika bra för enl. Expressen. Synd, för det är flera som jag skulle vilja se tillsammans. Enda positiva sidan är väl att Peter kanske får en säsong till, who knows ;)


Idag får jag jullov. Om en halvtimme går bussen och då får jag betygen och se en julkonsert i kyrkan, sen slutar vi! Jag vet faktiskt inte om jag längtar efter lov eller inte, men nog ska det bli helt okej.


Det jag är jätteglad över är alla besökare som kommer till min blogg. Snart är vi uppe i 200 unika besökare på mindre än en månad!

Det är tråkigt bara att jag änsålänge inte har så många som kommenterar, men ni kanske börjar snart, hoppas jag. För jag vill jättegärna ha kommentarer! Jag vill veta vad ni gillar med bloggen, vad ni ogillar, om jag är intressant och ni vill fortsätta läsa, eller om jag bara borde ge upp och stänga ner allt vad blogg heter.


Nu ska jag gå till bussen. Och idag ska jag försöka komma ihåg kameran så ni får lite bilder på mig och min häst, för vänner har jag väl inte längre...


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 18 december 2008 19:25

Alla hatar mig. Japp det är 100% sant, jag är hatad av alla. Och jag förstår dem! Jag är hemsk!


Men jag vill inget illa egentligen, jag lovar. Jag är bara en trasig själ som söker tröst och värme. Jag vet att det låter jättekonstigt och jättefel, men sanningen är sån att jag har blivit sviken och lämnad så många gånger, att jag nu för tiden lämnar folk när jag tror de ska lämna mig. För att slippa bli dumpad och sviken en gång till liksom.


Jag vet att det låter jättefel, och jag vet att jag beteer mig jätteilla, och jag är ledsen, väldigt väldigt ledsen. Jag vill verkligen inte såra någon, jag bryr mig faktiskt. Jag bryr mig jättemycket om er alla! Jag gör verkligen det! Jag älskar er alla!


Men jag har blivit sårad och sviken så många gånger att jag inte orkar mer. Jag stänger in allting och sedan blir allt bara fel när det tillslut kommer ut. Min mening är absolut inte att vara elak, jag vill så väl, men gör så fel...


Jag har insett att för att någon ska bry sig om mig, så måste jag bry mig om mig. Ja, för ingen annan gör ju det, och någon måste ju, eller hur?


Ni kanske hör att jag verkligen är på jättedåligt humör, och det är jag. Jag orkar inte mer. Jag trodde någon skulle bry sig, om jag släppte på känslorna liite, men det var det ingen som gjorde. Och då blir man frustrerad, fruktansvärt frustrerad.


Jag har tre egenskaper som kan vara bra att ha, men i kombination är de nog inte så bra... Jag är nyfiken, envis (som satan) och blir lätt avundsjuk. Ja ni hör ju själva utgången av detta.


Jag önskar bara att någon någongång kunde sluta skälla och klanka ner på alla mina fel, och istället bara se upp, fråga hur det är, visa att man bryr sig. Fast jag skulle nog inte tro er längre. Av min själ är bara småsmulor kvar, och jag orkar inte mer.


Nu ska jag ta hand om mig själv


Puss o Kram

Egoistiska Lina

Av Lina Lilja - 17 december 2008 21:55

Det har blivit fruktansvärt mycket Bonde söker fru, och Bögbondar på senaste tiden, så nu ska jag skriva ett inlägg utan att nämna någon av dem, och jag vet att jag redan har misslyckats.


Nej, vi byter ämne, även om vi kommer återkomma till dem så småningom, säsongen är inte riktigt slut än. Nu ska vi prata om kramar.


Jag äääääälskar kramar! Stora eller små så är kramar alltid uppskattade. Vill ni vinna mitt hjärta, som kompis eller partner, så är det genom kramar ni ska göra det. Kramar vill jag ha av alla människor, och kan ge alla människor. Även om det ibland är påträngande med kramar, så finns det fruktansvärt få som jag helst inte vill krama, men ibland kan man offra sig för att få ett leende :)


Jo, det är faktiskt så. Kramar föder leenden. Ibland är man riktigt orolig eller ledsen över något, så får man en kram, och även om kramen inte löser problemet så får man i alla fall reda på att loppet är inte kört ännu. En kram så kan man ta ett djuuupt andetag och bara köra på.


Jodå, en kram så löser sig allt. Tänk på det där ute! Jag hör oftare och oftare folk som bara pratar illa om varandra, har massa fördomar osv, och det båder skrämmer mig och gör mig ledsen. Visst kan man inte gilla alla människor, men man behöver inte såra någon för det!


Byt ut alla dumma ord mot kramar så blir världen lite trevligare :)


Nu ska jag sova! Godnattkramar!


Vi hörs snart igen!


Puss o MASSOR med KRAAAMAR!!!!

Lina

Av Lina Lilja - 17 december 2008 21:09

Glömde skriva adressen till chatten med Wille. Här kommer den!


http://81.92.65.176/tv4chat/


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 17 december 2008 21:00

Tja, det jag skulle säga innan avsnittet då, som jag inte hann, var att jag såg speeddejten mellan Peter och Peter på nätet igår och såg en helt annan sida av sökande-Peter än vad jag har gjort i de avsnitten som jag sett. Sökande-Peter är en otroligt varm person som har jobbat med hästar en hel del och vore en bra person för bonde-Peter.


Nu valde ju dock bonde-Peter Wille istället, och jag tror trots allt att det kan vara bra. Wille kan nog sätta lite färg på Peters tillvaro, istället för sökande-Peter som är lite tillbakadragen...


Vi får väl hoppas att Peter har lärt Wille rida nu under det halvåret som gått. Vem vet? Svaret kanske kommer i chatten med Wille som jag ska återgå till nu.


Vi ses snart igen!


Puss o Kram

Lina


Wille o Peter:

All lycka till er i framtiden, jag tror ni blir ett bra par :)


Kram Lina

Av Lina Lilja - 17 december 2008 20:00

Bonde söker fru börjar nu, men måste skriva ett jättejättesnabbt inlägg innan. Såg lite klipp från tidigare avsnitt igår och ändrade inställning på vem Peter borde välja.


Han borde ju välja den tysta och tråkiga Peter!


Varför får ni reda på efter programmet, för nu får vi reda på vem de väljer!


Puss o Kram

Lina

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se