Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under december 2008

Av Lina Lilja - 13 december 2008 11:33

Vem av dessa sockersöta kvinnorna tycker ni är snyggast? Min röst ligger på Audrina Patride.


Vem tycker Du är snyggast? Eller du kanske rent av vet någon som är ÄNNU snyggare? Kommentera på!


http://www.aftonbladet.se/sofismode/article3981011.ab?service=galleryFlash

ANNONS
Av Lina Lilja - 13 december 2008 10:58

Ja nu känns det lite dagen efter. I alla fall för Kevin, men nog också för hela svenska folket. Jag sitter just nu och läser chatten med honom som pågår just nu. Kolla in den ni också!

http://www.tv4.se/noje/idol_2008


Idag ska jag mest ta det lugnt. Ska till stallet och rida snart, annars ingenting. TV ensam hemma med syrran ikväll.


Skriver snart igen, men nu ska jag chatta med Kevin!


Puss o Kram

Lina

ANNONS
Av Lina Lilja - 12 december 2008 23:55

Var det bara jag som tyckte Kevin var så jävla het inatt?

Aftonbladets modeexpert gav honom tummen ner, men inte jag, jag ÄLSKAR honom!!

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article3985329.ab?service=galleryFlash


Det här blir mitt sista inlägg för dagen/kvällen (tja, nu står min klocka till och med på imorgon). Nu ska jag soova innan jag ska chatta med Kevin 11.00 imorrn. Missa inte det!


Massa pussar o kramar

Lina


Måste lägga till pussar och kramar till Alice också. Jag tycker inte du är dålig, jag vet bara att du inte ger upp, utan får din karriär trots allt. Du är en stjärna, GLÖM INTE DET!!


PUSS SVENSKA FOLKET!!!

Av Lina Lilja - 12 december 2008 23:23
http://www.youtube.com/watch?v=p4bWE03xdVg&feature=related

Japp, dit har vi kommit nu. Idol-2008 är officiellt över och som vinnare står Kevin! Men han är inte ensam. Bredvid sig har han ett gäng vinnare som har ett helt liv och fantastiska karriärer framför sig!


Jag unnar Kevin och hans tjej all lycka i framtiden. Framför allt unnar jag Sofia tiden hon får med Kevin nu, och jag hoppas HOPPAS av HEELA mitt hjärta att Kevin inte gör som Måns och överger sin tjej för någon roligare kändis. Kärleken som spirar mellan Kevin och Sofia kan man inte se på många ställen och jag vill verkligen inte att den förstörs oavsett hur Kevins framtida karriär ser ut nu. Kevin kommer äga världen nu, jag känner det på mig!


Kevin: Se till att ge Leona Lewis en match nu, och glöm inte Sofia någonstans på vägen. Jag hejar på dig!! <3


Jag måste tillägga, nu när jag satt och tittade på Kevin-klipp på YouTube. Fyfan vilken människa. Jag är glad över att han vann för att han kan inspirera hela världens människor. Tänk om det fanns fler av honom! All den kärlek och all positiv energi han sprider omkring sig, den hittar man inte ofta nu för tiden. Håll hårt i din älskling Sofia! Han är underbar, om du inte redan visste det ;)


Kram på dig Kevin!


Ta hand om er vänner!

Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 12 december 2008 23:12

Jag undrar hur många det är just nu, som sitter ner och bloggar, skriver eller pratar om Kevin Borg. Rätt många skulle jag tro... Jag ska inte vara sämre själv.


Han äger helt enkelt. Han är bäst och jag är inte ledsen för fem öre att våran stad "bara" kom tvåa. Alice äger, men hon är ingenting jämfört med Kevin. Alice kommer få sin karriär ändå, hon behöver inte oroa sig.


Nu ska jag gå tillbaka till eftersnacket. Kommer snart tillbaka!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 12 december 2008 22:38

Är tvungen att göra ett snabbt inlägg så här mitt i. Naturligtvis pratar jag, som resten av svenska folket, idol. Vem vinner?


Jag borde väl heja på Alice, vi är ju från samma stad liksom. Fast Kevin är ju jävligt bra, och har en fruktansvärd känsla. Fast Kevin har varit med i Melodifestivalen, inte bara en utan TVÅ ggr, vilket är lite fuskigt faktiskt. Och just av den anledningen tror jag Alice kan vinna, för att folk tröst-röstar på henne. Fast Kevin är ju bäst. Hängde ni med? Njae, knappt jag heller.


Det jag förstod var iaf att det är jävligt jämt, och att jag nu ska gå ner och se vem som vinner...


Vi hörs snart igen!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 11 december 2008 19:46

Ja det sägs att det är ett sjöodjur, men vad säger ni? I mina ögon skulle det lika gärna kunna vara en ål på filmen... Antagligen vill de bara ha uppmärksamhet. Likadant med våran kära halmbock som står på stan o brinner. Nu var det så länge sedan den brann så nu måste vi sprida ut att den inte är brandskyddad i år. Puckat. Allt för att få uppmärksamhet.

Jaja, läs själva och kommentera. Vad tror ni, sjöodjur eller ål? Uppmärksamhet eller verklighet?


Ta hand om er.

Puss o kram

Lina


http://www.expressen.se/Nyheter/1.1400337/hela-varlden-foljer-sjoodjursjakten

http://www.expressen.tv/nyheter/1.1398028/storsjoodjuret-kan-ha-fangats-pa-film

Av Lina Lilja - 11 december 2008 17:54

Dikten i förra inlägget blev väldigt konstigt skrivet, det fördes ihop när jag publicerade det. Här kommer dikten i ett format som är lättare att läsa:


Jag sådde några blommor, en för varje vän

Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en

Det blev höst och vinter och blommorna de dog

Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log

Sen kom regnet med moln stora grå

Nästa gång jag fann dem så var det bara två

Sen kom solen med allt ljus den har

Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar

Du härdades i solsken, du drunknade i regn

Men en sak är säker, du är en riktig vän

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se