Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under december 2008

Av Lina Lilja - 11 december 2008 17:38

 

Jag sådde några blommor, en för varje vänJag tror att det var fyra, men särskilt minns jag enDet blev höst och vinter och blommorna de dogMen på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och logSen kom regnet med moln stora gråNästa gång jag fann dem så var det bara tvåSen kom solen med allt ljus den harPlötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvarDu härdades i solsken, du drunknade i regnMen en sak är säker, du är en riktig vän

Det där är en dikt jag verkligen gillar jättemycket. Jag vet inte vem som har skrivit den, men den har fått mig att tänka många gånger. Jag planterade en jädra massa blommor, men jag tror, tror, att en blomma står kvar än. Jag är inte säker, för såhär är det, att jag är för feg för att gå och titta. Ska jag gå och kolla? Ska jag se om blomman ännu står, eller om även den har givit vika för livets hårda vind? Vad tycker ni?


Jag älskar att filosofera dikter, ordspråk, citat och sångtexter, så det här är saker som kommer att komma upp många fler gånger. Är det någon speciell text ni tycker mycket om eller har speciella tankar om som ni tycker att jag borde ta upp? Skicka den till mig så skriver jag om den!


Ha det bra!

Puss o Kram

Lina

ANNONS
Av Lina Lilja - 11 december 2008 17:08

Till alla er som läser min blogg och kanske själv är intresserade av att blogga, om ni inte redan gör det, så finns det en jättebra sida för bloggare:


http://forum.bloggtrafik.net/


Gå gärna in där och kika! :)


Puss o Kram

Lina

ANNONS
Av Lina Lilja - 11 december 2008 16:43

Sista läxorna för året är inlämnade - fyfan va skönt!! Inget mera plugg på eevigheter! Tja, nästan iaf... Nu ska man bara sitta här i en vecka och vara skitnervös över betygen... Jaa, det kan gå åt skogen, det kommer nog gå åt skogen.


Nästa vecka kommer min kära kompis hem. Hon ska vara hemma under lovet så då MÅSTE vi träffas MASSOR! Jag har saknat henne under hösten, någon att prata skit med i timmar you know.


Apropå det, jag har konstiga kompisar jag. Vissa dagar känns det skitbra, andra värdelöst. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med den här punkten, mer än att jag är ganska osäker på vilka kompisar jag kan lita på och inte... Jaja, vi får väl se.


Sötingen från Uppsala kanske kommer upp i helgen, vi får väl hoppas så :)


Ta hand om er!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 10 december 2008 14:24

Kom på en sak till. Nobeldagen idag, rätt kul dag faktiskt. Ska titta lite på Nobelfesten kanske, och om några år ska jag stå där själv ;)


Men det är en till sak som händer idag 10/12. Min kära kompis J fyller 15 år idag. GRATTIS GRATTIS till henne!!! :D :D :D :D


Vi hörs snart igen vänner!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 10 december 2008 14:15

Det går inte så bra för mig med min engelskaläxa. Har suttit hela dagen nu och har inte skrivit ett halvt A4 än... Skitbra!


Däremot har jag hittat en snygging från Uppsala som jag chattar en massa med, det kanske kan bli nåt det där ;)


Är det ingen där ute som har sett Cleopatra från 1999 som kan skriva en filmreport på engelska på den? Snäääälla!?!?!?


Ta hand om er!

Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 10 december 2008 09:39

vara sjuk...

Japp så är det. Är hemmaliggande idag. Ingen skola och ingen häst. Kul. Det enda positiva i det hela är att jag i alla fall har tid att skriva klart alla läxor jag har, om nu det är positivt.


Somnade framför filmen jag ska skriva filmreport på igår. Mamma väckte mig kring halv tio och då hade jag sovit en timme. Gick ner och la mig i min egen säng och kände då hur illamående jag var. Vaknade imorse med samma känsla. Jag HATAR att vara sjuk! Jag har inte tid med att vara sjuk! Blää!


Nu ska jag skriva den där jädra filmreport. Skriver väl mer här lite senare...


Ta hand om er!

Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 8 december 2008 19:59

Japp, now I'm back. Jag vet att jag är töntig, men jag måste verkligen dela med mig av mina tankar och känslor. Jag vet också att det börjar bli fruktansvärt personligt, jobbigt personligt, men samtidigt kanske ni tycker det blir roligare då, eller?


Ja, iaf. Såhär är läget:

Jag berättade ju i förra inlägget att jag är kär, kär så in i helvete. (Sorry för alla svordomar i bloggen, ska bättra mig). Samtidigt har jag alltid sagt att jag ALDRIG ska ha en partner som röker och ALDRIG att jag ger upp livet för kärleken. Är det meningen att det ska bli vi så blir det vi till slut i alla fall, Omnia Vincit Amor, så är det bara. Ja lätt att säga va, men nu när det börjar närma sig sanningen så blir det så svårt.

Människan jag älskar röker. Japp, det har jag insett nu. Dessutom så kommer att vi skiljas åt en massa. Jag menar jag åker ju till USA i höst och så. Visst jag kommer hem igen, och visst ska det bli vi så blir det vi. Men man vill ju inte chansa, eller hur?


Svårt som fan. Är jag töntig eller finns det något i det jag säger? Kommentera MASSOR så jag får veta om jag är ensam om dessa problem eller ej. Nu ska jag göra engelska läxa.


Ta hand om era älskade!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 8 december 2008 19:25

Jag börjar med att gnälla. Jag fick ingen ny hjälm idag, utan den gamla måste skickas till fabriken så att de får titta på den. Kul. Aja, idag, trots allt, så tror jag att det goda överväger det onda. Någonstans, på något sätt, så har de lyckats. :)


Japp, så är det. Jag är kär. Kär så in i helvete. Och jag har varit - länge. Och äääntligen så börjar kärleken lämna realistiska spår efter sig. Det kanske, KANSKE, går. Det kanske kan bli vi två en vacker dag. Just nu känns det så iaf, vi får väl se hur det känns imorgon ;)


Shit vad personligt det blev helt plötsligt känner jag. Men vad annars ska man skriva om i en blogg? Tja, svår fråga.. Jag tror jag får sluta skriva nu, för jag kommer inte på något mer att skriva. Jag är inte världsbäst på att blogga känner jag, men jag kanske kan bli? ;)


Övning ger färdighet sägs det ju. Vi får väl se om det stämmer.


Puss o Kram
Lina

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se