Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 1 januari 2009

Nytt år

Av Lina Lilja - 1 januari 2009 20:17

Jahapp, då är vi inne i år 2009. Jag kan väl inte påstå att jag har fått en bra start på året direkt, och det har hänt saker som jag inte kommer att glömma, men jag tänker lägga det bakom mig och titta framåt.


Visst vill jag prata om det egentligen, men inte här, med er (ni får ursäkta) utan med en kompis, en riktig kompis, om jag har någon. Vilket jag insåg idag, att jag kanske, kanske, har! Tänk vad mycket en ridtur och lite prat kan lösa! Mycket mer än om man bara är tyst och antar saker...


Nu är min häst ute på annons igen. Känns vemodit men samtidigt rätt bra. Jag har bestämt mig och jag tror att jag har gjort rätt.


Annars då? Jag har väl inte så mycket att tillägga nu. Jag ber om ursäkt att första inlägget på året dröjde så länge, men internet har legat nere hela dagen och kom tillbaka för bara typ en kvart sen.


Nä, nu ska jag gå och kika på annonserna och anmäla mig till en tävling. Den första på länge, gud vad jag längtar!!


Ha det bra!


Puss o Kram

Lina

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se