Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Egoistiskt inlägg

Av Lina Lilja - 2 januari 2009 10:41

Ja, jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg bara om mig själv nu! Ni har ju lärt känna mig en hel del den månaden som gått, men hur mycket känner ni mig egentligen? Inte så mycket... Så nu ska jag beskriva mig som person, ett helt inlägg! Inte vad andra tycker och tror, utan Jag ska beskriva mig. Så, då kör vi! :)


Jag, Lina 15 år ifrån Gävle, är en person som är väldigt stark, psykiskt sätt alltså. Jag kan ta hand om mig själv, och jag tar gärna avstånd från andra personer.


Jag har ett fruktansvärt humör, som kan svänga på en femöring. Jag bryr mig väldigt mycket om alla andra, även om det inte alltid märks så är det faktiskt sant. Om jag tycker något är fel står inte jag bara och tittar på, utan jag säger det, och det kan ibland få konsekvenser, men de konsekvenserna får man ta...


Jag lever och andas för alla underbara djur, framför allt hästarna. Jag har en egen häst, Happy Midsummer, Connemarakorsning född -97, som dock är till salu nu eftersom jag åker till USA i höst.


Det är också ett tecken på mitt mod och min självständighet. I höst åker jag själv till USA för att vara borta ett helt år, i ett land jag aldrig varit i, med människor jag aldrig träffat.


Jag är en person som har svårt att lita på andra, och jag gnäller inte i första hand. Även om det kommer perioder och saker som jag gärna gnäller över, mycket och länge!


Ibland kan jag bli ganska elak och bitsk, men jag vill ingen illa och menar aldrig illa.


Det finns mycket mer att skriva om mig, och det ska jag! Men först ska jag äta frukost, och sedan ska jag köpa nya ridskor+chaps och därefter rida. Skriver med i em/kväll!


Puss o Kram

Lina

 
ANNONS
 
Tjeja

Tjeja

7 januari 2009 12:21

OJ, hade verkligen ingen aning om att du var SÅ ung!!! *skratt* Var övertygad om att du var kring 20 och dessutom mogen och klok för din ålder!!! *imponerad av dig vännen!*

Du är verkligen en gullig, intelligent och smart ung tjej! You Go Girl!

Kramen
// Tjeja

http://www.hanky.se/mittlivmedmig

 
Lina

Lina

7 januari 2009 18:27

Ja det är konstigt det där, det är många som tror att jag är äldre än jag är. Till och med folk som träffat mig irl och pratat med mig jättemycket och som jag mer eller mindre känner tror att jag är närmare 18, 20.. Hehe. Aja, så kan det gå!

Tack så mycket!!

Kramar
Lina

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se