Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 3 januari 2009

Hade värsta rubriken men glömde bort den

Av Lina Lilja - 3 januari 2009 21:26

Fatta att när jag stod i duschen för typ en timme sedan då kom jag på värsta rubriken och värsta inlägget jag skulle skriva, nu är allt bara borta!

Aja, får göra det bästa av situationen, för jag vet vad jag skulle skriva på ett ungefär, men det kanske inte blir lika bra som jag hade tänkt...


Men vet ni vad vänner? Nu ska ni få höra något fantastiskt, min dag har varit underbar! Jag känner mig glad, nästan, nästan, lycklig!! Det är konstigt och överraskande, ja, men så jävla underbart! Jag har inte varit så här glad sedan urminnes tider, kan inte komma på någonting som gått fel idag! Eller tja, har jätteont i magen (magkatarr) men va fan, idag ska vi vara glada!! :)


En av de största anledningarna är nog för att en kompis som jag pratat endel om som varit rätt nere senaste tiden. Jag trodde hon var arg på mig, men sen visade det sig att hon knappt pratat med någon på senaste tiden.


Idag var hon glad. Precis som hon brukar. Hon pratade med mig! Hon skrattade! Det gjorde mig väldigt väldigt glad! :)


Jag vet inte vad det är som gjort det egentligen, men jag har insett ett par saker idag, som jag borde insett för länge sen egentligen, men jag är lite seg...


Nr. 1. Jag är kanske inte den personen jag önskar att jag var. Jag önskar, och trodde, att jag var en jättebra kompis som man absolut kunde lita på till 100%, men jag är nog inte det. Det är inte det att man inte kan lita på mig, men folk litar nog inte på mig. Jag är lite för nyfiken och på och nästintill tvingar dem att berätta, vilket gör dem osäkra. Men det är väl bara att titta och lära och hoppas att jag blir världens bästa vän en vacker dag!


En kompis skulle berätta en hemlighet till en annan kompis idag, och jag försökte inte ens tjuvlyssna! Jag bara lämnade dem ifred. Det är faktiskt en ganska Big Deal för mig... (Lite föör nyfiken....)


Nr. 2. Jag var med om en heldel förra våren, och fram tills nu har jag sett det som en sten i ryggsäcken, men idag insåg jag att det är inte en sten, det är en erfarenhet. Att jag ser det som en sten kommer inte att göra den mindre, den kommer inte att försvinna. Allt som hänt kommer jag att ha med mig resten av livet, det finns inget som jag kan spola tillbaka och ändra. Så jag får göra det bästa av det, se det som en erfarenhet istället, se det som en positiv grej att ha i ryggsäcken.


Så tänkte jag faktiskt när jag red idag också, lös situationen på bästa sätt istället för att se det som ett problem, och det löste sig! Det hade kanske kunnat gått bättre, men jag är helt klart nöjd!


Nu ska jag avsluta mitt långa filosofiska inlägg med att skrika ut:


Jag är så jävla GLAAAAAAAAAAD!!!! :) :) :) :)


Det har jag inte skrivit på läääänge..


Puss o Kram

Lina

 
ANNONS
 
"Mormor"

"Mormor"

3 januari 2009 22:49

YYiiipppiii vad härligt en glaaad tjej.....bra start på året....Jag har en kompis som alltid kör med uttrycket "Det som inte dödar mej stärker mej" så fort hon råkar ut för nåt....kanske lite magstarkt ..men ändå lite sanning i.
Sov gott!

http://mackj1940.spaces.live.com

 
Lina

Lina

4 januari 2009 20:36

Jo, men jag tycker ändå att det uttrycket stämmer rätt bra :) I like that.

Kramar
Lina

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se