Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 5 januari 2009

Kompisar, igen

Av Lina Lilja - 5 januari 2009 18:06

Idag pratade jag med en kompis om kompisar. Det kommer att låta helt sjukt, att jag pratade med en kompis om kompisar, framför allt att jag inte hade några kompisar. Ursäkta flummet, men jag hoppas ni förstår tillslut! Om inte annat så är det det bästa ämnet att skriva om som jag kom på för tillfället...


Jag vet ärligt talat inte hur vi kom in på ämnet från början, men vi började prata kompisar tillslut i alla fall. Hon är en såndär social människa som är ute med olika kompisar varje helg och hennes liv bara strömmar över av kompisar! Jag är precis tvärtom. Jag har inte en kompis. Egentligen vet jag ju varför, tror jag. Låter det sjukt? Jag vet inte. Jag ska försöka förklara varför så får ni själv säga om det låter fel eller ej..


Jag har alltid varit den som har svårt för att prata. Eller nej, inte prata prata, bokstavligen, jag är en av de mest pratglada människorna man kan träffa, oftast. Men att prata typ känslor och tankar och lite djupare, personliga saker, det har jag alltid haft svårt för.


Det här har gjort att så fort jag och en kompis börjar komma varandra ganska nära så får jag panik och rymmer. (Eller ja, inte bokstavligen rymmer, men rymmer ur kompisrelationen.) Kanske inte rymmer, men jag tar i alla fall avstånd, för jag tycker det är så svårt när någon kommer nära och öppnar mig inte gärna för folk.


Det har dock, tack vare en (före detta?) kompis, förändrats och förbättrats. Jag har öppnat mig mycket mer nu och kan prata ganska friskt med de flesta om mina personliga problem och känslor, och framför allt: Jag tar inte avstånd när de kommer nära. Inte medvetet i alla fall... Men jag tror jag har lagt av med det.


Nr.2 Är att jag har alltid haft svårt, eller jag har svårt, att acceptera mig själv, som den jag är. Och hur ska någon annan kunna acceptera mig om inte jag accepterar mig själv, och visar vem jag är? Nej, det går inte. Jag har blivit bättre även på detta plan, men det är långt, långt, ifrån bra. Men jag gör hela tiden framsteg!


Så, jag ska fortsätta vara öppen och prata och tillåta folk att komma nära när de visar att de bryr sig, och tro på att de bryr sig. Jag ska acceptera den jag är och visa och berätta för andra vem jag egentligen är.


Då kanske jag kan få lite fler kompisar! :) Eller tja, jag kanske har kompisar. Men bättre kompisar, som jag kan ta med hem och så. Ta med på bio, fika osv.


Nu ska jag kika runt lite på nätet och se om jag hittar något spännande. Dagen har i sig inte varit så spännande, har strosat runt i stallet och inte gjort ett piss på hela dagen. Pratat med kompisar(?) bara.. Rätt skönt faktiskt :)


Ta hand om er!


Puss o Kram

Lina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Syrran;)

17 januari 2009 21:13

jah känner igen mig detdär med att inte kunna öppna sig för folk.. hmm.. jag "tror" det kanske kommer från morsan din??^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se