Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Skola

Av Lina Lilja - 8 januari 2009 18:22

Jahapp, idag var det skola igen. Så boooooooooooring. Men jag överlevde. Hade prov idag (schysst va?) prov om en vecka och en inlämningsuppgift tills om två veckor. Men jag känner mig inte så stressad, än. Det lär bli mycket värre snart, framför allt med de stundande Nationella Proven.


Sedan red jag ut med en kompis. Mysig ridtur, lite kallt bara, men det funkade. Allt är så himla roligt i stallet just nu! Jag trivs så bra, och har så många bra kompisar! :)


Nu behöver jag er hjälp igen vänner. Nu har jag ju bytt namn, kallar mig från och med nu Lina Lilja som bloggare. Men hörrni, jag ska ju byta bloggnamn också. (Ska även byta profilbild, den börjar bli lite gammal, samt ändra utseende på bloggen.) Ska jag heta bara Lina Lilja, eller ska jag heta Lina Lilja - *Något klyschigt* ? Om det sist nämnda, vad ska jag heta mer än Lina Lilja?


Ska kika runt lite på nätet nu, och ska snart äta. Ska tydligen bli någon paj, gott! Är det något bra på TV ikväll vänner?


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se