Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 9 januari 2009

Let's Dance

Av Lina Lilja - 9 januari 2009 23:19

Så, nu har jag hunnit se både Let's Dance och CSI. Vem gillar ni bäst i Let's Dance? Min favorit är Laila Bagge, jag är hemligt förälskad i henne. (I know att hon är en 25 år äldre kvinna, men va fan?) Fast jag måste säga att hennes klänning (var det över huvud taget en klänning?) var liiite för avslöjande...


Naturligtvis kikade jag även in min kära bloggkonkurent Bella, och hon skötte sig väl riktigt bra. Fast den som överraskade och slog på stort var ju Morgan.


Fick nyss två sms av "The Boss". (Sorry namnet, vet inte vad jag ska kalla honom.) Stallchefen iaf.


1. Han har aldrig sms:at mig förut.

2. Jag visste inte ens att han hade mitt mobil nr.

3. Varför frågade han mig och inte någon av alla andra stallpersonerna?


Creepy...


Nu ska jag gå och lägga mig.


Godnatt!


Puss o Kram

Lina Lilja


Glöm inte klicka på länkarna! 

http://www.gratismode.se/?c=34028

http://www.gratissajt.se/?r=3548

 
ANNONS
 
Ingen bild

"Mormor"

10 januari 2009 19:18

Hej eftersom jag är gammal tant och har ont så vet jag hur jobbigt Elisabet hade det igår därför beundrar jag henne jättemycket som gav sej in i detta, sen är jag hemligt kär i Tobias henner partner ,har varit det i flera år JAAA jag vet att han är gay ...men man kan väl få drömma hihihihi
Top Model fick jag inget grep om får vänta några ggr. och se vem jag fastnar för.
Fin sidan blev och ett fint foto av bloggerskan.
Kram

 
Lina Lilja

Lina Lilja

10 januari 2009 19:33

Tackar :)

Kramar

http://lilja.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kingen

11 januari 2009 13:27

Morgan Alling är bäst!

Jag röstade på honom i fredags!

 
Lina Lilja

Lina Lilja

11 januari 2009 17:54

Jo han överraskade!

Kram
Lina Lilja

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se