Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 10 januari 2009

Nytt utseende

Av Lina Lilja - 10 januari 2009 10:18

Godmorgon! 


Ja som ni kan se så har bloggen fått ett nytt utseende. Vad tycker ni? Själv tycker jag att det blev mycket snyggare, jag har lagt ner mer tid på utseendet än förra gången. Jag är inte supernöjd med färgerna, men det får se ut såhär sålänge.


Sen var det ju namnet då... Just nu lutar det åt Lina Lilja - osså nåt mer, dock vet jag inte vad än. Ska rota runt lite och kika efter något bra. Kom gärna med förslag!


Min dag då. Jag ska rida två hästar, mocka och fixa åt tre, förbereda inför morgondagens tävling och vara klar 17.00, för då ska vi bygga banan tills imorn. Det blir min dag.


Vad ska ni hitta på idag då?


Nu ska jag leta lite efter ett bra namn till bloggen innan det bär av till stallet.


Puss o Kram

Lina Lilja


http://www.gratismode.se/?c=34028

http://www.gratissajt.se/?r=3548


 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

11 januari 2009 23:36

Jag föredrar GratisBio.se då det är mycket lättare att samla poäng där. Många tror att det är lättare på Gratismode då t ex ett superpresentkort á 300 kr kostar 750 p på Gratismode men samma presentkort kostar 1000 p hos GratisBio, men det de flesta missar är att och andra sidan får man mycket mindre poäng per aktivitet hos Gratismode, t ex får man för endast 200 p för att utnyttja Unibet erbjudandet hos Gratismode men på GratisBio får man hela 600 p för samma erbjudande. Alltså skulle man behöva utnyttja erbjudandet nästa 4 ggr på Gratismode för att kunna få ett presentkort på 300 kr, gör man samma sak på GratisBio, så får man sammanlagt 2400 p vilket kan växlas in till ett presentkort á 700 kr + en biobiljett!
Det är många som har blivit lurade på detta och tror att de gjort ett bättre val. ; )
En annan fördel med GratisBio är deras snabba leveranser, presentkorten skickas nästan på samma dag och för biobiljetterna brukar det inte ta mer än 2-3 arbetsdagar. Jag har hört att många har fått vänta i mer än en månad på att få sina premier hos Gratismode!
Bli värvad av mig och få 75 poäng som välkomstpresent!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=1408

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=1408

 
Lina Lilja

Lina Lilja

12 januari 2009 18:05

Jag kör med båda jag, hehe ;)

Kramar
Lina Lilja

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se