Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 10 januari 2009

Tävling

Av Lina Lilja - 10 januari 2009 19:33

Imorgon är det tävling, och jag har nu precis kommit hem från stallet efter alla förberedelser.


Har ridit två hästar, mockat åt tre, byggt en bana, snackat med massa kompisar sedan sist. Så har min dag varit :) Eran?


Jag har en del funderingar jag måste ta upp med er, men hinner inte det nu. Ska äta, duscha och sedan lite Tv, därefter sängen.


Så jag säger redan nu:


Godnatt!


Ses imorrn efter tävlingen! :) Ska förövrigt tävla LD LC i hoppning, om jag inte nämnt det:)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

"Mormor"

11 januari 2009 17:03

Åh vad spännande håller alla tummar och tår jag har i morgon när du tävlar.
Ha en underbar dag med fint väder när ni ska tävla.
Kram

 
Lina Lilja

Lina Lilja

11 januari 2009 17:51

Tackar, det uppskattas! :)

Kramar
Lina Lilja

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se