Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Tävling o tankar

Av Lina Lilja - 11 januari 2009 18:29

Jag önskar verkligen vänner att jag kunde sätta mig ner och skriva ett lååååångt inlägg, för det skulle jag behöva, men syrran ska ha datorn om 10 min och är inte jag klar då blir hon jävligt sur.


Tävlingen gick superbra! Felfri i LD, i LC fick jag ett stop på sista i grunden. Klantade mig lite. En maxad oxer, kom stort och bad henne hoppa men hon var så lång och hon är inte den som tar i i onödan. Men men, jättenöjd ändå, och en rosett följde med hem iaf! :)


Sedan var det ju det här med kompisar och kärlek. Jag börjar bli jävligt rädd, väldigt jävla rädd. För mig själv. Jag vet inte vad gränsen går mellan kompis och kärlek, och det stör mig så jävla mycket.


Eller asså såhär är det. Jag har en jättebra kompis (jag tänker inte precisera jättebra) och jag vet inte om jag har känslor för denne. Asså, mer än kompis-känslor. Och jag skulle behöva prata med en kompis om det här, för länge sedan, men jag har ingen kompis att prata med om det, så då funderar man mer. Och ju mer man funderar, desto argare blir man, för jag vill verkligen inte ha känslor för personen!, och ju argare man blir, desto mer fundersam blir man, och desto sämre går allt.


Jag vill ha en kompis! En riktig kompis!


Det fick avsluta detta inlägg. Skriver mer sedan. Ska äta och sedan Bones.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofia

17 januari 2009 20:46

gratiss till att det fick så bra =) ring om du vill prata ;) ses kanske imorrn

 
Lina Lilja

Lina Lilja

18 januari 2009 18:16

Tack :)

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se