Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Långt i kort format

Av Lina Lilja - 12 januari 2009 20:17

Jag har fruktansvärt mycket i huvudet just nu så det här skulle kunna bli ett inlägg hur långt som helst. Men tyvärr vänner måste jag erkänna, jag har inte speciellt mycket tid för er idag heller. Jag ber tusen gånger om ursäkt, men det är sant.


Det som kretsar mest i huvudet just nu är alla mina kompisar. De har det inte speciellt lätt just nu... En har en halt häst som hon kollade upp idag, har dock inte träffat henne så jag vet inte hur det gick, en annan har en häst som inte mår bra, och dessutom inte går att rida, så hon måste sälja den. Detta är bara två av mina vänner.


Jag bryr mig så mycket, och jag vill så gärna hjälpa, men jag kan inte, det går inte!


Sedan har jag även skrivit en krönika om skönhetsoperationer i skolan idag, och jag hade tänkt skriva den här, men jag väntar tills jag får tillbaka den så jag kan skriva av den ordagrant. Är faktiskt riktigt nöjd med den så jag hoppas min lärare är det också!


Sedan (igen) så pratade vi samkönade äktenskap på Willes blogg idag, så det snurrar också i huvudet. Jag är helt klart för!! Lätt! Min högsta dröm är att få gifta mig!! Den här frågan slår faktiskt "Vem vinner Let's Dance" som jag hade tänkt lägga som ny omröstning. Nej, det får bli "Är du för eller emot samkönat äktenskap" istället....


Jag har även varit på stan och köpt klänning till dansen idag. Bilder kommer lite senare. Jag älskade den! Superfin!


Jag har idag tittat på Sex and the City, trots att jag redan sett hela första säsongen en gång... Snart ska jag se CSI NY, men innan dess ska jag ha hunnit fixa en hel del grejer, så därför måste jag avsluta detta nu!


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se