Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Dagen

Av Lina Lilja - 13 januari 2009 20:45

Vänner. Ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva om dagen, väldigt blandade känslor...


Skola först. Tråk blandat med, jag vet inte, tråk. Stan sedan, gick inge vidare. Därefter doktorn, tog någon TBC-spruta som gjorde fruktansvärt ont, så jag hoppas verkligen att resan är värd allt besvär!


Så när jag kom till stallet var jag inte på speciellt bra humör, och inte heller mina kompisar som jag tycker så synd om <3. Men med alla kompisar jag har i stallet, och alla underbara hästar, så går det inte att lämna stallet på dåligt humör. Jag älskar stallet! <3.


Hade terminens första hoppträning idag och det gick superbra! Matte gör bort sig lite ibland, men det löste sig och hon skärpte sig. Filmer är påväg ut på nätet så jag länkar dit så fort de laddat klart. (Segt som fan!)


Just nu håller pappa ensam på att dansa ut julen, vi andra hade ingen lust med det. Egentligen ligger ett berg med läxor på sidan om mig, men jag orkar verkligen inte. Får lösa det en annan gång ;)


Ska snart se Top Model (spelar in) men hade tänkt få upp filmerna på nätet först. Går dock så jävla segt så jag tror jag lämnar datorn att tänka ifred :)


Vet inte vad jag mer ska skriva, blev helt plötsligt tom. Imorgon ska jag på möte på kvällen, så kommer inte kunna skriva förrän tidigast vid 20.00-tiden


Lovade förresten bilder på klänningen, så det lägger jag också upp, även på skorna. Dock så ska jag ha annan håruppsättning, samt andra smycken, och sminkning, men allt sånt får ni se efter dansen på torsdag :)


På fredag lovar jag att jag ska sätta mig ner och skriva ett långt ordentligt inlägg om vad som händer i mitt liv just nu!


Ta hand om er!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

"Mormor"

16 januari 2009 10:46

ÅH va fint supersnygga skor...jätteläcker klänning har inte fattat vad det är för dans du ska på..är det med skolan?
kram //

 
LinaLilja

LinaLilja

16 januari 2009 16:14

Japp det är med skolan! :)
Alla skolor i hela stan (14 st.) var bjudna och det ska ha varit ca. 1000 elever där + lärare och band etc. Det var ganska proppfullt på dansgolvet! :)

Kram Kram

http://lilja.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jennie

17 januari 2009 21:43

Jag är fotograf;D

 
Lina Lilja

Lina Lilja

18 januari 2009 18:15

Jajemen ;)

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se