Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Få besökare

Av Lina Lilja - 14 januari 2009 21:54

Det skrämmer mig lite att mina dagliga besökare blir färre o färre, men jag kämpar på..


Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte heller idag kommer att kunna skriva ett inlägg om allt jag tycker och känner, förlåt.


Idag var det skola först. Lyckades med två fina saker:


1. Satte bilnyckeln i mammas bil, där den satt i en olåst bil i ca. 1½ timme. Som tur var var både bilen och innehållet kvar när jag kom tillbaka.


2. Skjutsade en kompis på cykeln, vi ramlade mitt i gatan. En buss kör förbi oss och det visar sig att ½ klassen suttit där och sett våran åktur. Pinsamt. Aja, jag bjuder på den ;)


Vi fick även lära oss dansa foxtrot, bugg o vals tills dansen imorn. Riktigt kul! Och det ska bli så himla kul imorgon!


Stallet sen då. Det är kul där, för alla mina kompisar visar sig från sin bästa sida, MEN tyvärr så mår ganska många av mina kompisar ganska kasst... Aja, tillsammans löser vi det! Det måste vi göra!


Imorgon ska jag även på hälsoundersökning inför USA-resan. Får därmed liiite sovmorgon :)


Vet inte vad jag mer ska skriva, eller jo, men ingenting som inte tar en jädra tid. Ska därför avsluta nu och skriva resten en annan dag.


Godnatt vänner!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

"Mormor"

16 januari 2009 10:53

Tänk att du ska till USA själv du är en tuff tjej hade jag inte kunnat tänka mej ...men det är ju så längesedan jag var i din ålder så då åkte man väl inte ens till USA hihihihi
Jag har inte varit hit på ett tag har legat i magflunsan några dagar så jag hade mycket att läsa....ska nu forsätta med att läsa om dansen.
//kram

 
Lina Lilja

Lina Lilja

16 januari 2009 16:15

Ojdå, lät inge vidare. Hoppas du mår bättre nu!

KramKram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se