Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 15 januari 2009

Smartingar, som jag

Av Lina Lilja - 15 januari 2009 16:49

Jag som äntligen bestämt mig för vad jag ska söka nu 1/2 när jag ska välja gymnasium. Nu fick jag helt plötsligt problem igen! En elitskola ska ju starta i stan och jag som är väldigt duktig i skolan, framför allt i matte, är ganska intresserad. Jag hoppas att det är lika bra som det låter, och att jag kommer in, trots att jag är i USA ett år först och därför inte kan komma på intervjuer eller liknande...


Aja, det löser sig. (Shit vad ofta jag säger det nuför tiden..)


Läs gärna artikeln här:

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4189111.ab


Nu måste jag duscha!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

"Mormor"

16 januari 2009 11:10

Ang. omröstningen så är jag kluven , är uppväxt i ett religöst hem på och där talades det inte om homosexualitet över huvudtaget när jag frågade en gång när jag var tonåring så blev jag hänvisad till en text i Bibeln....
Men sen har jag ju alltmer med åldern velat vara en vidsynt människa och har tyckt att var och en ska få ha och göra som den vill.
Men när jag skulle rösta här så kunde jag inte välja för eller emot så det fick bli vet ej.
Besöker ju 2 gaykillars bloggar och tycker att det är underbara män så jag är väldigt kluven.
Hoppas dansen var perfekt...återkommer och tar del av bloggen.
Jag lägger en länk till din blogg hos mej risken är väl att du får flera tanter på halsen hahahahaha
//Kram

 
Lina Lilja

Lina Lilja

16 januari 2009 16:18

Jag skapade omröstningen för att jag vill veta vad människor tycker, och jag vill att man säger vad man tycker. Även om jag verkligen slår starkt för att homosexuella ska få gifta sig så är jag medveten om att alla inte tycker så och jag vill att man ska tycka som man tycker, så länge man kan stå för sina åsikter. Att jag sen antagligen kommer att försöka övertala de som röstar nej att de har fel är en annan sak ;)

Men så länge man står för sina åsikter så får man tycka vad man vill! Jag står för mina åsikter, vilket syns i bloggen, och kommer att synas start i mina kommande inlägg.

Tackar för länken! :)

Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se