Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Dagen

Av Lina Lilja - 16 januari 2009 16:29

Jag har otroligt mycket att skriva. Så mycket så att jag kommer att dela in det i hela fyra inlägg (hoppas ni orkar läsa):

Dagen

Dansen

Skitsnack

Sex


Den här gången ska jag verkligen skriva så att fingrarna glöder, för jag har ingen tid att passa! (Mer än tv 20.00 då, men det är ett tag kvar ;))


Först vill jag bara tacka för alla besökare! Antalet har stigit liite det senaste dygnet vilket jag är glad över.


Imorse när jag skulle upp var jag jävligt trött efter igår. Även om jag kom hem före 22 så är man väldigt trött, jag dansade ju 3 timmar i sträck! Mer om dansen i nästa inlägg.


Men jag kom i alla fall iväg till skolan efter mycket om och men. Först matte, helt okej, sedan tyska, också helt okej, därefter lästid. Måste verkligen läsa ut min engelskabok! Bookreport ska vara inne på torsdag och jag har inte ens läst halva boken....

Efter lästiden var det lunch, för en gångs skull gott! Potatisgratäng och kycklingfilé. Mums! Efter det NO. Labbade. Helt okej.


Lämnade skolan innan sista lektionen (svenska) för att åka till doktorn. Fick där vänta i 40 minuter innan vi sa till dem att vi skulle ha fått träffa någon för 25 minuter sedan. En grinig sköterska kommer och säger att det ser bra ut, fyller i papprerna och jag får gå. Tog max 1 minut.


Åkte till stallet. Såg att det var mockat och fixat. Pollen går i hagen, och jag tyckte det var onödigt att ta in henne för att skritta ut en sväng, var dessutom -10 grader. Så därför var jag där ca. 5-10 minuter, innan jag gick till busshållplatsen. Får vänta där i kylan i 25 min (bussen var 20 min sen...) innan bussen äntligen kommer. Har vid det laget nästan frusit ihjäl.


Satt på bussen i 10 min, gick hem från busshållplatsen, tog ca. 10 min. Åt ett väldigt nyttigt mellanmål bestående av pepparkakor och oboy. Aja, ibland får man vara lite onyttig.... Satt och tittade på House. Och nu sitter jag här.


När jag är klar vid nätet måste jag skriva en årskrönika, eftersom jag missade svenskalektionen. Skitkul, jag har ju redan lämnat år 2008 liksom! Aja, bäst att göra som de säger...


Förresten så har jag kommit på ett namn till bloggen, kanske. Jag vill ha ett namn som verkligen rör mig och mitt hjärta och kanske kanske så ska jag döpa om bloggen till Lina Lilja - Den fula ankungen. Helt enkelt för att det är sant. Jag trodde inte på att det finns fula ankungar, men om man jämför mig, nu och då, så har jag verkligen utvecklats som den ful ankungen. Kommentera gärna, för jag har ännu inte bestämt mig.


Nu ska jag avsluta detta inlägg och påbörja nästa.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
hannah

hannah

16 januari 2009 16:41

tråkigt... :/

http://hannaah.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se