Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Dans

Av Lina Lilja - 16 januari 2009 16:51

Jahapp, dags för inlägg nr. 2. med rubriken Dans. Jag tror att ganska många av mina bloggläsare (tja, beror på om man räknar antalet bloggläsare många...) undrar hur dansen igår var.


Jag kan berätta att den var underbar! Dansgolvet var propfullt, det gick knappt att dansa. Det var lite synd att de bara körde 2-3 foxtrot, 1 vals och resten bugg, för jag tycker att valsen är så himla rolig!


Och visst dansade även jag! Jag dansade bugg o vals med en kille i klassen, bugg o foxtrot med olika tjejkompisar, bugg med en kille som bjöd upp mig som jag aldrig träffat förut, har ingen aning vem han är, vad han kommer ifrån eller vad han heter, och bugg med en kille som min kära kompis J parade ihop mig med. Honom har jag heller aldrig träffat, jag tror han hette Richard.


Det var jävligt kul och det var synd att det inte höll på längre! Det var roligt att se killarna så finklädda, i kostym och slips. (Vilket de flesta även hade i skolan idag. De har bestämt att fredagar ska vara "stekardag" då de ska bära kostym. Jag gillar killar i kostym!)


Nä, jag är supernöjd med kvällen. Och haha, jag måste berätta om när jag gjorde iording mig! Snacka om diva, hehe. Fick lite bråttom.


Syrran J, hade en kompis, T här. J fixade makeup och naglar, T fixade hår, mamma fixade kläder och smycken, jag satt på en stol och skrek och domderade och pappa fick inte komma i närheten. När jag var klar sprang jag och ställde mig för att posa så pappa kunde knäppa ett kort (hann tyvärr bara ett) och sedan stressade jag vidare. Haha, måste öva innan jag blir kändis på riktigt ;)


Det var verkligen en supernajs kväll och jag hoppas att jag får uppleva något liknande igen. Det var kul att få dansa vanliga pardanser, istället för den dans som man vanligtvis dansar när man är på fester och krogar.


Snart kommer inlägget "Skitsnack" där jag verkligen ska prata skit om folk, på riktigt. Jag kommer att såga folk. Jag bävar för konsekvenserna, men jag står för mina åsikter och jag måste få säga dem också.


Puss o Kram

Lina Lilja 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se