Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Sex

Av Lina Lilja - 16 januari 2009 18:23

Enligt en undersökning så ska texter med rubriken sex, eller ordet sex i rubriken, få fler läsare än texter utan ordet sex i rubriken, så jag hade tänkt testa teorin.


Jag gillar ämnet sex, och jag hade gärna skrivit mer om ämnet, om det inte hade varit så att jag är både oskuld och okysst, så jag har inte sådär överdrivet mycket att säga.


Men jag är en sådan där som gillar "förbjudna" ämnen, så jag har sökt info och inspiration på sexbloggar och sexsajter (obs! Inte porrsajter) för att få något att skriva om i detta inlägg.


Trots att jag inte besökt några porrsajter så tänkte jag faktiskt börja med det ämnet. Porr.


Hur många av er läsare har sett en porrfilm?

Hur många av er läsare har tittat på porr på nätet?


Jag svarar ja på fråga två. Dock så var det inte jag som letade fram filmerna och bilderna, det skötte mina kära klasskamrater när vi satt i datarummet i skolan. Sen tyckte de att det var jätteroligt att tvinga mig att titta.


Visst har jag inget emot porr, och visst har jag sökt på porr på Google, men det är ingenting jag direkt fastnat för. Jag tror äkta är bättre, även om jag inte upplevt det än.


Visst längtar jag efter sex, och visst är jag sexsugen. Men jag är inte desperat, även om jag trodde det förut. För drygt ett år sedan blev en kille superkär i mig, och jag som trodde jag var så desperat att jag kunde ta vem som helst flörtade som en idiot. Men det tog max en månad innan jag insåg att jag inte hade en endaste liten kärlekskänsla för honom. Inte ett dugg kände jag, så det blev Bye Bye, även om vi fortfarande är vänner. Inte för att vi någonsin var ihop, men ni fattar vad jag menar.


När jag kommer förlora min oskuld? Och med vem?

Det är svåra frågor. Jag är tveksam att det kommer bli det närmsta halvåret, då kärleken ligger ganska långt framför mig pga en hel del omständigheter, och efter det åker jag till USA. Enligt reglerna med föreningen jag åker med så får jag inte bli kär i USA, och jag får inte skaffa barn eller gifta mig. Däremot så får jag dejta och ha sex, även om jag har svårt att tro att jag skulle förlora min oskuld i USA så vore det jädrigt häftigt och en ganska stor erfarenhet att komma hem med.

Med vem har jag ingen aning. Det får framtiden utse. Men förhoppningsvis en riktigt fin och härlig människa! :) 


Angående hur jag ser på sex så är sex något spännande och förövrigt en dröm, för de flesta andra som inte upplevt den. De flesta pratar så himla gott om sex, så visst vill man uppleva känslan.


Jag vill inte ha sånt där tråkigt sex, sovrumssex. Eller visst vill jag väl ha det också, men jag är en sådandär "bad-girl" som gärna skulle vilja ha sex lite överallt, gärna där man kan bli upptäckt ;)


Naturligtvis kan sex också vara något hemskt, och det ska vi också ta upp i nästa sex-inlägg. Tyvärr hinner jag inte ta upp det nu då vi ska äta, men jag kommer tillbaka senare!


Njut av kvällen med din älskare, eller ditt ragg! (Eller varför inte dig själv?)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se