Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Danskurs

Av Lina Lilja - 16 januari 2009 19:59

Jag blev så inspirerad av veckans dans så jag har anmält mig till en danskurs som ska pågå under våren! :)


13 fredagar är det tänkt att jag ska tillbringa i danslokalen för att dansa standard (vals, wienervals, quickstep, tango och slowfox), pardans är så jädra kul! Det börjar på fredag och jag längtar redan.


Det är nämligen såhär att jag fastnade tidigt för ridningen. Sedan 7 års ålder så har jag aldrig ägnat mig åt någon annan sport (mer än typ gym och löpning). Jag provade innan på konståkning och... Var det något mer? Tror inte det, inte vad jag kommer på nu i alla fall. Jag har dock länge viljat börja dansa men tiden har inte räckt till. Nu har jag trots allt tagit mig tiden, och fredagkvällar mellan 18.30-20.00 så är det trots allt bara datorn och tv:n som lockar.


Det ska bli jättekul! Åh vad jag längtar! :)


Snart kommer ett nytt inlägg om sex, om sex som man inte tycker om och som kan vara jobbig. Hoppas ni hänger med mig då! :)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se