Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Tatuering

Av Lina Lilja - 16 januari 2009 20:23

Jag är riktigt riktigt sugen på att tatuera mig. Inte nu på sekunden, det skulle antagligen inte mina föräldrar tillåta heller, men om några år, när jag är 18.


Helst skulle jag vilja ha något i svanken, eller vid troskanten på framsidan. Något som slingrar sig ned under troskanten. Ev. på ena skulderbladet, men helst något av de första två.


Dock är jag lite rädd för smärta, även om jag är väldigt smärttålig. Hur ont gör det? Ondare än hjärnskakningen? Vart gör det ondast? Hur länge gör det ont? Ångrar man sig?


Jag skulle aldrig tatuera in bara vad som helst, utan ska jag tatuera mig så ska det vara en symbol eller text som verkligen betyder något för mig, och som alltid kommer att göra det. Något som är endel av mig eller mitt liv.


Vart är snyggast? Och mest praktiskt?

Jag vet i princip ingenting om tatueringar mer än det jag sett typ på Miami INK och sånt där. So tell me EVERYTHING! För och nackdelar, ALLT!


Vi hörs snart igen. Lovade ju den där sex nr. 2 så den kommer snart :)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se