Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Let's Dance

Av Lina Lilja - 16 januari 2009 23:59

Jahapp, nu var program nummer två avslutat och första paret har åkt ut.


Först vill jag, som alla andra, skicka världens styrkekramar och pussar till Mojje och hoppas att han snart är på benen igen!


Sedan vill jag säga att jag tycker absolut att rätt par åkte ut! Dock tycker jag att C-J eller Kitty borde åkt före men jag ogillade alla tre så det spelar ingen större roll. Fortfarande är Laila min favorit men jag gillar även Niclas Wahlgren. Jag är nämligen hemligt förälskad i alla i släkten Wahlgren, allt från Benjamin, till Pernilla och till mamma Anna(är det så hon heter, tappade namnet...?), jag älskar ALLA dem!


Sedan var även jag och syrran ett stort fan av Nicke o Mojje och Nicke o Nilla. Vi var till och med i Stockholm och tittade på en show med dem (tror det var på Nillas tid, men är inte säker...) Jag frågade mamma om hon kom ihåg tiden då jag och syrran (och flera av våra kompisar) sprang runt och ropade "Tjabba, tjena, hallå" och mamma gav ett skrattande och övertygande ja. Den tiden är svår att glömma....


Jag är även ett stort fan av Niclas som artist. Min favvolåt är "En droppe regn" som länge spelades på min MP3. Dock så tappade jag den låten när jag bytte till mobilen istället, men jag satte på den nu och spelar den för kanske 10 gången ikväll, och fler lär det bli!


För övrigt tycker jag att Blondinbella (Isabella Löwengrip) är totalt överskattad. Usch, jag tål verkligen inte henne. (Om man får säga så här i bloggvärlden...)


Nu tror jag att jag sagt allt som går att säga om kvällens Let's Dance. Nej förlåt, jag glömde ju det viktigaste skönaste. Jag som är kär i bögkärleken, hur kunde jag glömma det?

Tonys kommentar till Magnus såklart!

I'm in lööööööv! Störtskönt! Hehe :) Den kommentaren kommer han att få dras med lääänge ;)


Nu ska jag kika runt lite till på nätet, och ska sedan sova. Hinner nog skriva ett inlägg till innan dess dock.


Tack förresten för alla besökare! Jag är jättejätteglad över att antalet besökare börjar stiga igen! :)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Sainmaa

Sainmaa

17 januari 2009 00:29

Lite lustigt att du nämner att du gillar "mamma" till Wahlgrenarna. No offens, men vet du ens vad hon gjort? Jag är fyra år äldre än du men är ändå lite för ung för veta mycket av vad hon gjort förutom Tre Kronor, som du nog kanske inte sett va? Men jag vet hennes namn, det är Christina Schollin.

http://sainmaa.bloggagratis.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

17 januari 2009 10:02

Jo jag vet precis vem hon är, även om jag visserligen inte fanns när hon var aktiv skådespela osv. Men hon syns ju fortfarande ofta i media, och jag gillar henne jättemycket som person! :)

Så var namnet.. Vad fick jag Anna ifrån? Aja, vi menade samma människa i alla fall. Jag och namn.. ;)

Kramar
Lina Lilja

http://lilja.bloggagratis.se

 
Ingen bild

"Mormor"

17 januari 2009 11:16

Mamman Christina är ju känd skådespelarska läs mer om henne här http://sv.wikipedia.org/wiki/Christina_Schollin
Håller med om de tre på jumboplatsen i Let´s D. har dock lite betänkligheter när det gäller Laila eftersom det sägs att hon varit danslärare och då är det ju inte riktigt rättvist...tycker jag.
Kram//

 
Lina Lilja

Lina Lilja

17 januari 2009 13:43

Jo kanske är det så, men jag gillar henne ändå :p. Nicklas och de andra artisterna har ju fördel för att de redan har musiken i kroppen. Boxarna för att de kan röra fötterna.

Det är ju faktiskt ett underhållningsprogram i första hand ;)

KramKram

http://lilja.bloggagratis.se

 
Ingen bild

"Mormor"

18 januari 2009 20:46

Det har du så rätt i..jag har förmågan att engagera mej och minsta orättvisa så blir jag putt...men det är underhållning som du säger, ska tänka på det.
KRAM//

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se