Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Senaste dygnet

Av Lina Lilja - 18 januari 2009 18:22

Nu undrar ni säkert vad fan jag har gjort det senaste dygnet? Jag ska berätta.


Igårkväll kom några och provred Happy. Allt gick jättebra (tyvärr?) och alla verkligen älskade henne! De ska höra av sig, och även om jag inte vill sälja henne och jag går som på nålar och hoppas att de inte vill ha henne, så vill jag att de ska köpa henne för jag tror att hon skulle få det superbra hos dem.


Kom hem, titta lite på tv, gick och la mig. Gick upp 05.00 imorse, dödstrött. Var i stallet 06.00 Hade stalltjänst till 13.00 Red.


Strax därefter började träningar med Jens Fredrickson. Hjälpte till på dem. Sedan var det clinic, eller ja, den håller på nu. Tyckte dock inte att det var värt 200 spänn för att springa runt som en idiot och lyfta bommar på en halvtaskig clinic. Åkte då hem.


Nu sitter jag här, väldigt tankfull. Mina kompisar är inte på det bästa humöret just nu, många av dem. Och det förstår jag, det har hänt massa piss i deras liv! Tyvärr gör det även mig nedstämd....


Har inte så mycket mer att skriva om det senaste dygnet, så avslutar mitt inlägg här. Dock så kommer jag snart tillbaka med ett annat.


Puss o Kram!

Lina Lilja 
ANNONS
 
Ingen bild

"Momor"

18 januari 2009 20:50

Har inte riktig hajat det där med försäljning av häst...är det din egen?isf har du haft den länge? är det för din resas skull du måste sälja den?
Nyfiken är ju jag hihihih
KRAM//

 
LinaLilja

LinaLilja

19 januari 2009 16:47

Japp det är min egen och japp det är för resans skull som hon ska säljas :)
Jag har haft henne i 2,5 år.

KramKram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se