Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Fjäsk

Av Lina Lilja - 18 januari 2009 18:49

Som jag nämnde i förra inlägget så är Jens Fredicson på klubben och har träning och clinic idag, träning imorn. Jag blir ganska irriterad på vissa under dessa träningar.


Det är alltså gifta kvinnor, samt 20 år yngre tjejer, som fjäskar som en idiot. Tar fram finaste kläderna som finns, sminkar sig som idioter.


Hallå!? Vart finns logiken?

1. Du är gift eller Du är 20 år yngre än honom

2. Jag är ganska säker på att han inte är ett dugg intresserad av dig.

3. So om han gillar dig? Det blir aldrig ni två.


Vissa är verkligen helt överdrivna. Usch o fy, det är ju så man får panik!

Visst borde klubben visa sig från sin bästa sida, eftersom då vill han komma tillbaka, och han sprider ett gott rykte om klubben. Men varför allt fjäsk och flörtande? Varifrån kommer det?


Och dessa personer som sitter och anstränger sig för att han ska gilla dem gör inte ett dugg. Sitter de på hästryggen är de helt okoncentrerade, allt går åt skogen, och nej han gillar dig inte mer för det.

Står de på backen gör de inte ett dugg, och då får istället jag springa 100 gånger extra, lyfta tre gånger så många bommar och mocka 10 gånger så mycket bajs, listan kan göras lång....


Nej, jag anstränger mig varken mer eller mindre för att se snygg ut när någon känd ryttare kommer på besök, jag är bara jag. Jag vill att folk ska gilla mig för den jag är, och inte för någon jag kanske kan bli, eller kanske kan formas till. Nejnej, den går inte. Jag är jag och det kan ingen eller inget ändra på, punkt och slut. Gillar han mig inte, fine! Det finns säkert någon annan där ute som gillar mig.


Nu ska jag sätta mig och skriva någon jävla årskrönika (skoluppgift). Jag som redan lämnat år 2008 bakom mig..


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se