Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Godnatt!

Av Lina Lilja - 19 januari 2009 20:58

Nu är svenskaläxan äntligen klar! Puh! Den blev inte så bra, men den kan i alla fall lämnas in, alltid något.


Tyvärr hinner jag inte med något Sex del. 3 idag, men jag lovar att det kommer snart.


Nu ska jag springa ner och titta på CSI NY och därefter sova. Men innan jag går måste jag bara klargöra en sak för alla människor där ute:


Människan kan styra över mycket, men det finns tre saker Du aldrig kommer att övervinna. Försök inte ens övervinna dessa. Dessa tre saker är Livet, Döden och Kärleken.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nitha ("Mormor")

20 januari 2009 10:36

Så rätt så.
(Byter namn nu belv så tjatigt med gamla mormor)

 
Ingen bild

Nitha

20 januari 2009 10:41

Tro hopp och kärlek och störst av allt är kärleken ...tänk om världens styrande kunde ha det som valspråk..
What a wonderful world.

Hoppas din dag blir bra trots tråkig skola .
Kram//

 
LinaLilja

LinaLilja

20 januari 2009 16:00

Ja då skulle världen sett ut på ett helt annat sätt...

KramKram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se