Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Varning: Skitsnack!

Av Lina Lilja - 21 januari 2009 21:07

Nu har jag varnat er. Fortsätter ni läsa och tycker illa om vad jag säger och sättet jag säger det på så är det erat problem, jag varnade er.


Har hälsat på hos http://hanky.se/wille igen (vilket jag visserligen gör dagligen) och får se en nyhet som chockar mig. Peter G har kontaktat en advokat som såg till att ett brev damp ner i Willes brevlåda. Där säger advokaten att Wille har trakasserat Peter i bloggen, och han ska omedelbart stänga av kommentarfältet, annars åtas vidare åtgärder.


Öh, ursäkta?? För det första, var det Wille eller vi som trakasserade honom? För det andra, om han känner sig kränkt, kan inte Peter säga det personligen, på ett vänligt sätt, istället för att gå via en advokat som hotar våran stackars sårade Wille?


DÅLIG STIL PETER!

Jag gillade Peter under programmets gång, och jag gillade honom efter programmet. Jag säger det, helt ärligt, jag trodde han var en underbar kille. Nu börjar sanningen krypa fram, och frågan är om ens Peter själv gillar sig? Han kan väl knappast vara stolt över det han har åstakommit!?


Nä, Peter är i mina ögon en skitstövel, som sårade en söt kille (shit nu va jag snäll). Peter är i mina ögon en skitstövel, som krossade en söt kille på ett elakt sätt. Peter är värd att brinna i helvettet. Jag pratar väldigt väldigt väldigt sällan så här illa om folk, framför allt om folk jag aldrig träffat, men Peter förtjänar det verkligen. Jag hoppas till och med att jag aldrig kommer möta honom, även om det vore kul att få tag i honom, och höra hans åsikter. Inte via en advokat, eller via massa dumt snack, utan på ett seriöst sätt säga vad som gått fel, varför det gick fel, vad han gjord dumt, och varför. Se om han kan försvara sig själv.


Vill ni veta mer gå in på Willes blogg. Även Jonas har bloggat om detta, länk till honom från Willes blogg.


Ta hand om er vänner, och ta hand om varandra! Ett hjärta som krossats läker aldrig.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nitha

22 januari 2009 23:16

Ja du visst är det lustigt trakassera någon borde väl innebäör upprepade telefonsamtal upprepade besök upprepat tjat osv osv men Wille har ju inte träffat P sen 1 dec och inte hafty nån kontakt med hans familj...man undrar ju vad i alls sin dar detta betyder...Fattar ingenting.
Kram//

 
Lina Lilja

Lina Lilja

23 januari 2009 09:40

Ja hela historien är väldigt lustig.. Vissa människor förstår man säg bara inte på..

Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se