Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Sjuk

Av Lina Lilja - 23 januari 2009 09:49

Nu undrar ni vad jag, som egentligen borde gå i skolan, gör vid datorn den här tiden på dagen?


Tja, jag vaknade imorse, gick upp och när jag satte mig på toa så började jag få ont i magen. Aja tänkte jag, det går väl över. Går ut i köket, nu börjar det göra riktigt ont. Får i mig en minitugga bröd och ett halvt glas juice innan jag måste gå och lägga mig.


Låg på soffan ett tag, fick någon konstig brustablett och grejs. Började även bli illamående. De andra åkte hemifrån till skola/jobb och jag låg kvar, vaktad av min katt (han var sååå gullig, lämnade inte min sida!). Mådde dock bättre efter ett tag.


Nu har jag lyckats få i mig ett par mackor och lite juice, men jag mår inte helt bra.


Därför har jag hela dagen på mig att skriva roliga, intressanta och innehållsrika inlägg till er. Återkommer snart med det första!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nitha

23 januari 2009 10:10

Hej och godmorgon...lite synd om dej i dag då....sänder en Krya på dej-kram

 
Lina Lilja

Lina Lilja

23 januari 2009 10:13

Tack :)
Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se