Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Amatörsmässigt Amanda

Av Lina Lilja - 23 januari 2009 17:36

Okej om saker händer, men man måste kunna hantera dessa på rätt sätt.. Jag har aldrig gillat Amanda på grund av hennes amatörsmässiga utstrålning och beteende, och här har vi beviset på att hon egentligen inte förtjänar de priser hon får:


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/rockbjornen/article4243915.ab


Visst, hon kan sjunga, men man måste kunna bete sig som en stjärna också, vilket inte Amanda gör. Nä Amanda, skärpning om du ska få en fortsatt karriär!


Förresten, Grattis till Rockbjörnarna ;)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

23 januari 2009 17:44

Håller med dig faktiskt. Amanda... visst är hon cool och sjunger bra, men det står inte stjärna i pannan på henne direkt.

http://magnuswikberg.bloggagratis.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

23 januari 2009 17:50

Nä precis...

http://lilja.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nitha

23 januari 2009 17:50

Alltså nu börjar detta bli lite lustigt först läser jag om Linda B och du skriver att du gillar henne och det gör jag med hon är så kul och proffsig och jättesöt...sen läser jag om Amanda J ,har aldrig gillat henne inte nån gång under Idol gjorde hon nåt som ändrade min uppfattning nej inte min stil.....och jag ÄLSKAR att baka.
Så åldersskillnaden mellan oss har ingen betydelse det är det som är lite märkligt...men så är vi ju skorpioner båda två.
Glad att du mår bättre.
Ha en fin frdaskväll.//kram//

 
Lina Lilja

Lina Lilja

23 januari 2009 17:53

Hehe, ja men det kanske är skorpionen i oss som gör oss så lika? Vem vet :)

KramKram

http://lilja.bloggagratis.se

 
Magnus

Magnus

23 januari 2009 17:54

Du har ju en snygg blogg du med ju =) Ska lägga till den till favoriter så jag kan följa den och dig =)

http://magnuswikberg.bloggagratis.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

23 januari 2009 17:56

TackTack! :)

http://lilja.bloggagratis.se

 
* K Y S S A R

* K Y S S A R

23 januari 2009 18:02

Aaah jag fattar inte varför hon tog på sig den =)

tack så jätte mycket :D Din är också fin och trevlig _:)

http://kyssar.bloggagratis.se

 
Magnus

Magnus

23 januari 2009 18:09

Så lite så =) Så... hur går det med att nå bloggtoppen då? =) Kram

http://magnuswikberg.bloggagratis.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

23 januari 2009 23:09

Kyssar:
Tack!

Magnus:
Tja, sådär :p Framåt i alla fall! Insåg att jag kanske skulle lägga in länkarna lite oftare, har ännu inte lyckats få dem i sidan, men denna gången funkade det tydligen inte... Aja, bättre lycka nästa gång ;)

Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se