Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 24 januari 2009

Resa

Av Lina Lilja - 24 januari 2009 11:37

Utanför fönstret är det världens snöstorm, och visst är det mysigt, men samtidigt så vill man väldigt gärna komma härifrån.


Jag är just nu inne och kikar på olika resor. Dels till sommaren, men dels till typ sportlovet. En weekend i någon rolig storstad? Varför inte?


Okej visst, det är väl typ samma väder i Prag som här, men ändå, det är annorlunda och en upplevelse! Jag älskar att resa, inte så mycket till varma sol-o-bad länder, utan mer till sevärdigheter.


Några förslag på någon rolig resa? Dock kommer den bara bli av om min häst blir såld innan dess! Jag gillar inte att åka ifrån henne :p


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
jezzo

jezzo

24 januari 2009 12:41

tycker DU att samkönade ska få gifta sej i kyrkan ?:D

http://www.jezzo.blogg.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

24 januari 2009 18:47

Förlåt, trodde att min åsikt redan kommit fram. Men ja, jag tycker absolut att samkönade ska få gifta sig i kyrkan! :)

Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se