Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 26 januari 2009

Dagen o modelljakt

Av Lina Lilja - 26 januari 2009 19:47

Måste börja med att göra reklam för mig i modelljakten.se. Låg på 20:de plats tidigare idag, har dock lyckats klättra till en 8:de nu. Vill verkligen vinna!

Gå in på www.modelljakten.se och rösta på mig: LinaLilja

Det går att rösta via sms, kostnad 10 kr, eller via en användare, helt gratis!

Tack för hjälpen till toppen! :)


Nu så, min dag.

Skola, tjafs första lektionen, sedan tyska. Helt okej lektion, även om jag tycker tyska är fruktansvärt tråkigt. Efter det SO. I början av SO lektionen så stack nästan alla grabbar - hockey DM. Härligt! Från att ha varit 26, till att bli 15, varav 12 tjejer. De stunderna älskar jag!!


En lugn och intressant SO-lektion, jobbar om andra världskriget. Jag blir lika förundrad varje gång att Sverige verkligen lyckades hålla sig ifrån kriget! Aja...


Lunch - Köttbullar och makaroner.


Engelska, vilken urartade *Host*. Kan bli så med en härlig engelska lärare och 15 underbara elever :p Slutade med att de knappade in på min blogg, klickade fram sexinläggen (såklart) och satte på "kanonen" så att hela klassen kunde läsa på tavlan vad jag skrivit - skitkul. Shit vad jag skämdes. Noteras ska även att även engelskaläraren satt och läste vad jag skrivit om sex. Snacka om flummig lektion.


Hade sedan lästid, då vi mest pratade, innan jag slutade. Eller tja, har "Egen träning" i 80 min, men det är typ som att sluta...


Åkte då till stan och köpte underkläder, gick på biblan samt köpte en träningströja. Hämtade ut nya linser och pass och därefter stack jag och mamma till gym.


Körde ett hårt och härligt gympass innan vi drog till stallet. Red ca. 30 min (hade halv vila idag) innan jag åkte hem, åt och hamnade här.


Om 15 min börjar Bondebröllopet, missa inte det! TV4 klockan 20.00 Därefter CSI NY på kanal5 och LipstickJungle på TV3. Späckad kväll va?


Får se om jag hinner skriva något mer innan bröllopet, ska försöka med det.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se