Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Bröllop o tårar

Av Lina Lilja - 27 januari 2009 20:08

Jag har inte fått en enda kommentar på flera dagar samtidigt som besöksstatisktiken ligger stadigt på straxt under 100 om dagen, hur kan det bli så?


Insåg att ni har ju inget att kommentera längre, skriver ju bara helt värdelösa och tråkiga inlägg nuförtiden! Jag ber så mycket om ursäkt, ska försöka skriva bättre. Ska även snart komma med ytterliggare ett sexinlägg då dessa verkade vara ganska uppskattade trots allt...


Igår så såg jag ju naturligtvis på Bondebröllopet, och det var ju så fint! Jag grinade heeela tiden. Underbart! De var ju så vackra båda två! Och Emmas sång till Magnus - lovely. Längtar som fan till min bröllopsdag, det är min stora dröm!! Alla har rätt till giftermål, vilket mina läsare verkar vara ganska överrens om enligt undersökningen... Ska snart byta, lovar.


Idag var det skola. Först var det syslöjd - värdelöst. Hatar den lektionen. Sedan matte - boooring. Därefter svenska halvklass - trist. Lunch - äckligt. Svenska - trååååkigt. Har två nationella prov nästa vecka i svenska - yippie!


Gick till stallet, hängde där lite. Hopplektion - gick helt okej. Möte - tjafsit men bättre än väntat. Kom hem, åt mat, hamnade här, snart Top Model och House.


Förresten så är imorgon en sorsen dag :(
Två hästar i stallet far till Trapalanda, och en är såld och åkter till Strömsholm. Tråkigt men sant....


Ska se Top Model nu, har inte mycket mer att säga idag. Vet att jag måste börja skriva intressanta inlägg igen, och jag lovar, det kommer, men inte idag.


Hörs imorgon!


Godnatt!


Puss o Kram

Lina Lilja


PS. Glöm inte att gå in på www.modelljakten.se och rösta på LinaLilja

Just nu ligger jag bara på en 19:de plats, och de vill vi ju ändra på, eller hur!? Tack för hjälpen! DS.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nitha

27 januari 2009 21:09

Hej, naturligtvis såg jag bröllopet så vackert och så jättekära de är och våran Wille var med på massor av bilder...tänk att sjunga i kyrkan för sin man med alla gäster och en kamera rätt in i ansiktet det var strongt gjort och mycket vackert ,,ja det kom en och annan tår här ochså.
Glömde rösta igår ...lovar att bättre mej.
Ha det gott !
Kram//

 
Lina Lilja

Lina Lilja

28 januari 2009 19:50

Tackar för alla röster! Det värmer, jag vill verkligen vinna!

Kramar
Lina Lilja

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se