Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Dagen

Av Lina Lilja - 28 januari 2009 19:50

Okej, det här har verkligen varit en sjuk och konstig dag. Vänta bara....


Skola först. Matte - tråk men helt okej faktiskt. Tyska - också helt okej. Idrott skridskor - ni har läst tidigare vad som hände när vi väntade på bussen. SO - Hade vikarie, gjorde inte så mycket. PUH - Läste en värdelös bok.


Sedan kom jag till stallet. En dörr som inte har någon anledning alls att vara låst, det är bara negativt att den inte går att öppna, är låst. Ett stall har fått mögel i sig, så hästar stod i fel boxar. 3 hästar har försvunnit (skrev om det igår.) Människor var allmänt konstiga, hade ont i magen, var ledsna osv. Allt var bara sjukt!


Ponnyn var snäll i alla fall och att rida gick helt okej.


Efter jag ridit kom kompisen som jag saknar så himla mycket in i stallet, vi pratar lite, men inte mycket. Sedan står vi där, tysta, ett par minuter. Jag kunde ha sagt vad som helst, jag hade jättemycket att säga!, för att förbättra våran relation, men nä. När jag väl insåg att jag borde säga något var hon redan påväg ut genom dörren. Usch vad arg jag var då på mig själv. Jag är fortfarande förbannad. Jag saknar henne så sjukt och vill verkligen få tillbaka den kompisrelation vi hade förut!!


Fyfan för mig.


Nu är det Top Model som gäller. Igår åkte Lauren Brie ut, vet inte om det var positivt eller negativt. Hon syntes knappt. Kul för Marjorie att det gick så bra för henne!


Glöm inte rösta på mig - LinaLilja - i www.modelljakten.se , vill verkligen verkligen vinna!


Kommer nog tillbaka efter Top Model!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se