Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Dagen

Av Lina Lilja - 29 januari 2009 20:17

Tja allihopa!


Ligger just nu på en 13:de plats med endast ett fåtal dagar kvar av månaden, och ni anar inte hur gärna jag vill vinna! Rösta Rösta Rösta!!!! Jag vill ju göra min kära kompis ";)" eller som han kallas till vardags "D" (vill inte skriva ut hela namn här) sällskap framför kameran. (Han har sådan tur att han får modellkontrakt bara genom att visa sig på stan i Stockholm *fnys*). Vi andra får kämpa vi, och jag kämpar som fan. Jag vill verkligen verkligen vinna, ni anar inte! Jag pratar naturligtvis om

www.modelljakten.se där mitt namn är LinaLilja

Här är en direktlänk till ett av mina foton:

http://modelljakten.se/foto/3916


Tackar för alla röster!!!!


Min dag då:

Först skola. NO, Engelska, Idrott - spelade innebandy vilket faktiskt gick ganska bra. Jag gjorde ett mål!! *stolt* - NO, SO, Bild.


Jobbig och tråkig dag...


Därefter stallet en snabbis, fortfarande rörit där. En häst som försvann igår kom tillbaka, hon gick inte igenom besiktningen. Två hästar smet, så det blev lite rörigt kring dem, men de klarade sig bra.


Därefter bidde det stan. Hittade ett par riktigt snygga skor som jag köpte, bilder kommer senare.


Kom hem och åt middag. Pannkakssmet först, sedan pannkakor, och därefter pasta. Tur att jag ska träna imorgon ;) Får bli ändring på det där om jag ska ha en chans att bli modell!! ;)


Nu hamnade jag här. Det är inge vidare bra program på tv idag, men kanske hittar något inspelat istället....


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nitha

30 januari 2009 10:30

Har nu varit inne och "gjort min plikt" hihihihi
Önskar dej en finfin fredag. Hjälp mej att rösta på Elisabet o Tobias iaf. EN gång snälla....Kram//

 
Lina Lilja

Lina Lilja

30 januari 2009 20:41

Tackar Tackar! :)

Ska naturligtvis hjälpa dig att rösta på dessa!

KramKram

http://lilja.bloggagratis.se

 
Ingen bild

tegis

30 januari 2009 20:54

Nu har jag röstat ;D

 
Lina Lilja

Lina Lilja

30 januari 2009 20:55

TackTack!

Rösta gärna imorgon också! ;)

Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se