Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Skriver, som mig själv

Av Lina Lilja - 31 januari 2009 21:15

Som Magnus sa, jag ska försöka skriva som mig trots alla som jag känner som läser. Nu ska jag skriva det jag hade tänkt skriva idag..


Var på Tävlingsmöte idag, har fasat för det i flera veckor. När jag väl pallrat mig dit visade det sig att jag var en av dem få som gjort det. Vi var endast 30-40 pers där, och hur många kan ha löst licens hos klubben, 200 kanske? Jaa, det är nog något sånt.

Trist med så få.


Sedan så är jag så sur för att vi ska utvärdera alla små grupper vi har som har hand om olika delar. Alla grupper utvärderade vi utom Tävlingsledarna. Alltså de som är typ högst ansvariga eller nåt. Tänkte säga till men jag orkade inte med allt tjafs och dessutom allt skitsnack som skulle komma efteråt...


Dessa är alltså tre stycken, och de passar som det och det har funkat super i alla år, men inte år 2008. De gör inte sitt jobb och bla bla. Usch, jag gillar de som personer, absolut!, men till och med jag skulle nog kunna göra deras jobb bättre....


Sedan då... Är lite, vad ska man säga, fundersam nu, på massa olika saker. Och jag vet inte riktigt hur mycket jag vågar skriva här, framför allt nu när jag har så många jag känner som läser.


Men det är i alla fall några kompisar som jag är lite osäker på. Dels på hur våran kompisrelation egentligen ser ut och dels på, jag vet inte, andra saker.


Idag fick jag förresten "The magic question". Och vad är då den? Nej det är inte "Får jag chans på dig" eller "Vill du gifta dig med mig" (det är förresten "The magic question nr.2, men den får jag nog vänta några år på ;)), nej The question är nämligen

"Hur är det?"


Och nu ser jag alla blickar framför mig som dumförklarar mig:

"Och vaaad menar hon med det där?? Det var väl ingen konstig fråga, den får ju jag hela tiden!?"


Och det är just det som är grejen. Frågan har mer och mer blivit en hälsningsfras snarare än en fråga. "Hur är det" är i mina ögon en fråga som ska vara ett bevis på att man bryr sig, på att man är en vän. Men det är ingen sådan fråga längre, det är en hälsningsfras. Och ordet Hej kan jag slänga ur mig i olika stilar olika högt till alla, från min familj och mina bästa kompisar till folk jag möter när jag är ute o går eller rider som jag aldrig träffat förut..


Och visst får även jag frågan "Hur är det" här och var av vem som helst, men jag räknar det bara som en riktig fråga när folk ser på mig med blicken "Är det något så berätta, jag lyssnar" och verkligen har tid att lyssna dessutom. Även om svaret idag var ett enkelt "Bra" så kändes det rätt skönt att ha fått den där frågan, man behöver den ibland.


Och nej mamma/pappa, ni behöver INTE ge mig den, hatar att få den av er, ni är bara dryga då. Är det något så berättar jag, punkt och slut.


Nu har jag skrivit ett lååångt inlägg. Återkommer nog snart med ett till :p


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
erika

erika

1 februari 2009 02:05

håller med dig till 100% att fråga ngn hur de är har blivit mer som en hälsningsfras. det är synd att de har blivit så..

http://unspokenwords.bloggagratis.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

1 februari 2009 10:25

Ja det är tråkigt...

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se