Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under januari 2009

Av Lina Lilja - 12 januari 2009 20:17

Jag har fruktansvärt mycket i huvudet just nu så det här skulle kunna bli ett inlägg hur långt som helst. Men tyvärr vänner måste jag erkänna, jag har inte speciellt mycket tid för er idag heller. Jag ber tusen gånger om ursäkt, men det är sant.


Det som kretsar mest i huvudet just nu är alla mina kompisar. De har det inte speciellt lätt just nu... En har en halt häst som hon kollade upp idag, har dock inte träffat henne så jag vet inte hur det gick, en annan har en häst som inte mår bra, och dessutom inte går att rida, så hon måste sälja den. Detta är bara två av mina vänner.


Jag bryr mig så mycket, och jag vill så gärna hjälpa, men jag kan inte, det går inte!


Sedan har jag även skrivit en krönika om skönhetsoperationer i skolan idag, och jag hade tänkt skriva den här, men jag väntar tills jag får tillbaka den så jag kan skriva av den ordagrant. Är faktiskt riktigt nöjd med den så jag hoppas min lärare är det också!


Sedan (igen) så pratade vi samkönade äktenskap på Willes blogg idag, så det snurrar också i huvudet. Jag är helt klart för!! Lätt! Min högsta dröm är att få gifta mig!! Den här frågan slår faktiskt "Vem vinner Let's Dance" som jag hade tänkt lägga som ny omröstning. Nej, det får bli "Är du för eller emot samkönat äktenskap" istället....


Jag har även varit på stan och köpt klänning till dansen idag. Bilder kommer lite senare. Jag älskade den! Superfin!


Jag har idag tittat på Sex and the City, trots att jag redan sett hela första säsongen en gång... Snart ska jag se CSI NY, men innan dess ska jag ha hunnit fixa en hel del grejer, så därför måste jag avsluta detta nu!


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 11 januari 2009 21:46

Nu har jag ätit hemmagjord pizza, frukt och glass samt tittat på Bones+zappat runt på lite andra program.


Tanken på att jag har flera läxor + en grej som verkligen måste vara klar (till stalllet) helst för flera veckor sedan, på mina axlar känns skitkul... Aja, får deala med det imorgon, nu måste jag sova om jag ska orka skola imorgon.


Imorn efter skolan ska jag och mamma på stan. Ska köpa klänning+skor till dansen jag ska på på torsdag (berättar mer om den imorgon). Därefter ska jag till stallet, och sen skriver jag till er! :)


Förövrigt har jag ännu inte kommit på ett bra namn till min blogg... Aja, det löser sig väl :)


Godnatt vänner!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 11 januari 2009 18:29

Jag önskar verkligen vänner att jag kunde sätta mig ner och skriva ett lååååångt inlägg, för det skulle jag behöva, men syrran ska ha datorn om 10 min och är inte jag klar då blir hon jävligt sur.


Tävlingen gick superbra! Felfri i LD, i LC fick jag ett stop på sista i grunden. Klantade mig lite. En maxad oxer, kom stort och bad henne hoppa men hon var så lång och hon är inte den som tar i i onödan. Men men, jättenöjd ändå, och en rosett följde med hem iaf! :)


Sedan var det ju det här med kompisar och kärlek. Jag börjar bli jävligt rädd, väldigt jävla rädd. För mig själv. Jag vet inte vad gränsen går mellan kompis och kärlek, och det stör mig så jävla mycket.


Eller asså såhär är det. Jag har en jättebra kompis (jag tänker inte precisera jättebra) och jag vet inte om jag har känslor för denne. Asså, mer än kompis-känslor. Och jag skulle behöva prata med en kompis om det här, för länge sedan, men jag har ingen kompis att prata med om det, så då funderar man mer. Och ju mer man funderar, desto argare blir man, för jag vill verkligen inte ha känslor för personen!, och ju argare man blir, desto mer fundersam blir man, och desto sämre går allt.


Jag vill ha en kompis! En riktig kompis!


Det fick avsluta detta inlägg. Skriver mer sedan. Ska äta och sedan Bones.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 10 januari 2009 19:33

Imorgon är det tävling, och jag har nu precis kommit hem från stallet efter alla förberedelser.


Har ridit två hästar, mockat åt tre, byggt en bana, snackat med massa kompisar sedan sist. Så har min dag varit :) Eran?


Jag har en del funderingar jag måste ta upp med er, men hinner inte det nu. Ska äta, duscha och sedan lite Tv, därefter sängen.


Så jag säger redan nu:


Godnatt!


Ses imorrn efter tävlingen! :) Ska förövrigt tävla LD LC i hoppning, om jag inte nämnt det:)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 10 januari 2009 10:18

Godmorgon! 


Ja som ni kan se så har bloggen fått ett nytt utseende. Vad tycker ni? Själv tycker jag att det blev mycket snyggare, jag har lagt ner mer tid på utseendet än förra gången. Jag är inte supernöjd med färgerna, men det får se ut såhär sålänge.


Sen var det ju namnet då... Just nu lutar det åt Lina Lilja - osså nåt mer, dock vet jag inte vad än. Ska rota runt lite och kika efter något bra. Kom gärna med förslag!


Min dag då. Jag ska rida två hästar, mocka och fixa åt tre, förbereda inför morgondagens tävling och vara klar 17.00, för då ska vi bygga banan tills imorn. Det blir min dag.


Vad ska ni hitta på idag då?


Nu ska jag leta lite efter ett bra namn till bloggen innan det bär av till stallet.


Puss o Kram

Lina Lilja


http://www.gratismode.se/?c=34028

http://www.gratissajt.se/?r=3548


Av Lina Lilja - 9 januari 2009 23:19

Så, nu har jag hunnit se både Let's Dance och CSI. Vem gillar ni bäst i Let's Dance? Min favorit är Laila Bagge, jag är hemligt förälskad i henne. (I know att hon är en 25 år äldre kvinna, men va fan?) Fast jag måste säga att hennes klänning (var det över huvud taget en klänning?) var liiite för avslöjande...


Naturligtvis kikade jag även in min kära bloggkonkurent Bella, och hon skötte sig väl riktigt bra. Fast den som överraskade och slog på stort var ju Morgan.


Fick nyss två sms av "The Boss". (Sorry namnet, vet inte vad jag ska kalla honom.) Stallchefen iaf.


1. Han har aldrig sms:at mig förut.

2. Jag visste inte ens att han hade mitt mobil nr.

3. Varför frågade han mig och inte någon av alla andra stallpersonerna?


Creepy...


Nu ska jag gå och lägga mig.


Godnatt!


Puss o Kram

Lina Lilja


Glöm inte klicka på länkarna! 

http://www.gratismode.se/?c=34028

http://www.gratissajt.se/?r=3548

Av Lina Lilja - 9 januari 2009 19:19

Kom inte på någon bra rubrik.


Hej alla vänner! Tack för att ni läser min blogg. Jag börjar bli lite ledsen över att det inte är så många som läser den längre, men jag kämpar på, och snart så ska jag ligga jämsides med Blondinbella (vadårå, man kan väl få drömma!?).


Dagen har väl inte varit så innehållsrik. Skola - stallet.


Vet inte vad jag ska säga riktigt mer, har lite fantasitorka för tillfället.


Ska äta nu.


Vi hörs sen!


Puss o Kram

Lina Lilja


Klicka här! Världens bästa sajt:

http://www.gratissajt.se/?r=3548

Av Lina Lilja - 9 januari 2009 19:12

Är du bloggare och vill tjäna pengar på det? Jag har hittat världens bästa sajt! Bli medlem du också!


http://gratissajt.se/


Det är helt gratis alltihopa, du bara får! Ju mer poäng du får, desto fler saker får du. Helt underbart lätt!


Bli medlem du också, idag! :)

Till och med jag klarar av det!


http://gratissajt.se/  än av de bästa sajterna någonsin. Alla bloggare, gå in där!!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se