Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under januari 2009

Av Lina Lilja - 8 januari 2009 22:05

Nu ska jag gå o lägga mig. Vi hörs imorgon efter skolan och stallet!!


Godnatt!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 8 januari 2009 18:22

Jahapp, idag var det skola igen. Så boooooooooooring. Men jag överlevde. Hade prov idag (schysst va?) prov om en vecka och en inlämningsuppgift tills om två veckor. Men jag känner mig inte så stressad, än. Det lär bli mycket värre snart, framför allt med de stundande Nationella Proven.


Sedan red jag ut med en kompis. Mysig ridtur, lite kallt bara, men det funkade. Allt är så himla roligt i stallet just nu! Jag trivs så bra, och har så många bra kompisar! :)


Nu behöver jag er hjälp igen vänner. Nu har jag ju bytt namn, kallar mig från och med nu Lina Lilja som bloggare. Men hörrni, jag ska ju byta bloggnamn också. (Ska även byta profilbild, den börjar bli lite gammal, samt ändra utseende på bloggen.) Ska jag heta bara Lina Lilja, eller ska jag heta Lina Lilja - *Något klyschigt* ? Om det sist nämnda, vad ska jag heta mer än Lina Lilja?


Ska kika runt lite på nätet nu, och ska snart äta. Ska tydligen bli någon paj, gott! Är det något bra på TV ikväll vänner?


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 7 januari 2009 21:42

Nu har jag sett Top Model, och även lite av Grammisgalan. I Top Model är Isis, Eline(? Lebben iaf) och fransyskan (M nåt) favoriter hittills. Snacka om att vara värdelös på namn.. Hehe..


Imorn är det skola = tidig morgon. Måste därför gå och lägga mig nu.


Godnatt alla!!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 7 januari 2009 20:00

Vi startade en diskussion i kommentarfältet hos våran kära Wille (http://hanky.se/wille) som jag måste få skriva lite mer om, dvs skriva ett inlägg om här.


Det är det där med Bögar. Alla underbara killar i denna värld är bög. Så för att få några underbara människor kvar på denna jord så måste vi ju se till så att alla dessa bögar får barn. Det betyder alltså att vi måste börja para ihop bögar med tjejer så att bögarnas underbara gener kan föras vidare till nästa generation, generationen efter den osv.


Jag anmäler mig frivilligt till att skaffa barn med en bög! *Räcker upp handen*. Jag har aldrig i hela mitt liv träffat en bög som är elak, jobbig, dryg eller liknande. Visst finns det sådana också, jag menar att vara bög är inte att vara av en helt annan ras. Hoppas ni inte missförstår mig, jag har absolut inget emot bögar!!


Nä nu slår klockan 20.00, får fortsätta med denna värdefulla filosofiska diskussion efter Top Model.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 7 januari 2009 19:47

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/465965/frn-botten-till-toppen?claim=tncgmdvh2sv">Följ min blogg med bloglovin</a>


Följ gärna min blogg via den där länken! Har ännu inte fått till det med länkar, men vi hoppas väl att det löser snart ;)


Snart är det Top Model!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 7 januari 2009 19:07

Okej nu är det fjärde gången gillt. Började skriva det här inlägget för typ 40 minuter sedan men blivit avbruten flera gånger och fått börja om..


Det är så illa så det förtjänade en rubrik, imorgon börjar skolan. USCH o BLÄ o FY! Jag hatar det redan. Men jag kan glädja mig i att det bara är en termin kvar av högstadiet - och bara en termin kvar i Sverige.


Vi sitter just nu och tittar på vad vi ska göra när familjen kommer till mig i USA, och ni anar inte vad jag längtar! (För er som missat, i augusti åker jag till USA för att plugga, blir borta ett år. I maj/juni 2010 så kommer min familj dit för att hämta mig, vi ska då åka runt och se USA i ca. 1 månad.)


Det ska bli så jävla kul! Jag bara studsar vid tanken att drömmen faktiskt ska bli verklighet! Shit asså! :)


Idag var det dags för första läkarbesöket inför resan. Fick kolla syn, hörsel, blodtryck, urinprov, samt tog Hepatit B vaccinet. Nästa vecka ska jag till läkaren 3 ggr! Oj oj. Aja, jag får bevis för att jag är frisk i alla fall! :)

Jag har även varit och fixat nytt pass till mig tills jag ska åka, mitt går visserligen inte ut förrän om ett år, men då är ju inte jag hemma, så då kommer inte jag hem XD.


Annars då? Har naturligtvis ridit idag. Och snackat med massa folk i stallet. Jullovet har verkligen varit super! Har insett hur många "kompisar" jag faktiskt har. Åh, jag blir varm i hela kroppen bara av att tänka på dem.


Snart är det Top Model. Vem var eran favorit igår? Själv gillade jag Isis, men hon får det nog tufft. Den där lesbiska djuraktivisten var också duktig. Och jag gillade även den där som lebben gillade, C något hette hon va? Hon går emot allt jag tycker och tänker egentligen, men hon hittade till mitt hjärta ändå. Hehe, tyvärr gör ju folk som inte borde få göra det..


Äsch, nu måste jag få säga det, igen. Jag är så jävla kär! Och det går inte, det funkar inte, inte någonstans! Dessutom lämnar jag stan om ett halvår, och inget INGET ska få stoppa mig, inte ens kärleken. Nu har jag fått gnällt av mig, nu ska jag lämna det där, i alla fall för stunden.


Men vad tycker ni att vi ska besöka i USA då? Jag får 3 dagar i New York när jag åker dit, så min familj ska åka dit först utan mig. Sedan är Kalifornien ett måste, det är hela familjen överrens om.
Vi är lite inne på Miami, och kanske en kortare kryssning där i Carribien. Vi ska även hälsa på mammas gamla kompis som bor i Nervada. 

Finns det något mer vi måste göra eller se?

Kom med MASSA tips och förslag!!


Förresten så har jag bestämt mig (med Tjejas hjälp) att jag från och med nu som bloggare och "kändisnamn" heter Lina Lilja, bara så att ni vet liksom ;)


Ha det gött alla!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 6 januari 2009 21:53

Jahapp, nu sitter man här igen då. Vad som hänt sen sist? Inte mycket. Varit i stallet, blev lite extra länge, pratade en hel del med olika kompisar, men inget speciellt sades..


Har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. Jag har inga känslor alls. Jag är grinfärdig men vet inte varför, för jag har inga speciella känslor.


Däremot är jag trött som fan. Imorn måste jag upp rätt tidigt dessutom.. Nä, ska gå o lägga mig nu. Ska se om jag ska börja titta på Top Model, mamma fick spela in det eftersom jag var lite sen från stallet..


Ha det gött!

Godnatt!!


Puss o Kram

Lina

Av Lina Lilja - 6 januari 2009 12:56

Tänk att jag fortfarande sitter här. Vad jag har gjort? Ingen aning, klockan bara rinner iväg, och här sitter jag i nattlinne...


Nä, men nu ska jag faktiskt ta tag i dagen. Ska gå och äta lunch nu, och därefter så ska jag åka till stallet.


Ikväll är det Top Model, såklart jag ska titta, ska ni?


Förresten, har ni sett den underbara skvallersajten http://www.nojesextra.se ?


Om inte, gå in där NU! Underbar sida.


Ha en bra dag!!


Puss o Kram

Lina

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se