Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under januari 2009

Av Lina Lilja - 28 januari 2009 19:16

Vad hände med medmänskligheten? Vad hände med "behandla andra som du själv vill bli behandlad"? Hallå?


Idag när jag och ett par klasskompisar stod och väntade på bussen så började dessa två plötsligt fnissa lite. Jag stod och tittade i mobilen så jag tittade chockat upp och undrade vad fasiken som var så kul?


Det som de stod och skrattade åt var en gubbe omkring 70-80 år, svårbestämd ålder, ca. 30 m bort som ramlat. Jag tittade på honom med medlidande och när jag märkte att han inte kom upp, och ingen av dem som gick förbi eller stod i närheten skulle hjälpa honom upp, gick jag naturligtvis bort och hjälpte honom upp.


Okej, det var alltså så att vi var tre vid busshållplatsen, flera personer passerade gubben, och vid busshållplatsen på andra sidan vägen (som var bara ca. 10 m från gubben) stod en kvinna och bara tittade. Hallå? Hjälper man inte en sådan person?


Vi lever alla på samma jord, var rädd om varandra! Om jag är i den åldern och ramlar vill jag att någon ska komma och hjälpa mig upp så jag slipper sitta där tills jag ramlar ihop och dör. Nä, stackars farbror.


Så medmänniskor:

Behöver någon hjälp, hjälp till. En dag kan det vara ni som behöver hjälp! Tjänster och gentjänster you know ;)


Hörs snart igen!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 27 januari 2009 20:08

Jag har inte fått en enda kommentar på flera dagar samtidigt som besöksstatisktiken ligger stadigt på straxt under 100 om dagen, hur kan det bli så?


Insåg att ni har ju inget att kommentera längre, skriver ju bara helt värdelösa och tråkiga inlägg nuförtiden! Jag ber så mycket om ursäkt, ska försöka skriva bättre. Ska även snart komma med ytterliggare ett sexinlägg då dessa verkade vara ganska uppskattade trots allt...


Igår så såg jag ju naturligtvis på Bondebröllopet, och det var ju så fint! Jag grinade heeela tiden. Underbart! De var ju så vackra båda två! Och Emmas sång till Magnus - lovely. Längtar som fan till min bröllopsdag, det är min stora dröm!! Alla har rätt till giftermål, vilket mina läsare verkar vara ganska överrens om enligt undersökningen... Ska snart byta, lovar.


Idag var det skola. Först var det syslöjd - värdelöst. Hatar den lektionen. Sedan matte - boooring. Därefter svenska halvklass - trist. Lunch - äckligt. Svenska - trååååkigt. Har två nationella prov nästa vecka i svenska - yippie!


Gick till stallet, hängde där lite. Hopplektion - gick helt okej. Möte - tjafsit men bättre än väntat. Kom hem, åt mat, hamnade här, snart Top Model och House.


Förresten så är imorgon en sorsen dag :(
Två hästar i stallet far till Trapalanda, och en är såld och åkter till Strömsholm. Tråkigt men sant....


Ska se Top Model nu, har inte mycket mer att säga idag. Vet att jag måste börja skriva intressanta inlägg igen, och jag lovar, det kommer, men inte idag.


Hörs imorgon!


Godnatt!


Puss o Kram

Lina Lilja


PS. Glöm inte att gå in på www.modelljakten.se och rösta på LinaLilja

Just nu ligger jag bara på en 19:de plats, och de vill vi ju ändra på, eller hur!? Tack för hjälpen! DS.

ANNONS
Av Lina Lilja - 26 januari 2009 19:57

Inser nu när jag kikar lite i bloggen att jag har inte skrivit ett enda seriöst och bra inlägg på flera dag. Huh, hemskt!!


Hinner dock inte nu, ska precis springa ned till TV:n och bröllopet, hoppas ni också tittar!


Lovar ett bra och tankfullt inlägg snart. Inte idag, och kanske inte imorgon, har mycket då också. (Hoppträning + US årsmöte) Men, men, så snart som möjligt i alla fall.


Godnatt vänner!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 26 januari 2009 19:47

Måste börja med att göra reklam för mig i modelljakten.se. Låg på 20:de plats tidigare idag, har dock lyckats klättra till en 8:de nu. Vill verkligen vinna!

Gå in på www.modelljakten.se och rösta på mig: LinaLilja

Det går att rösta via sms, kostnad 10 kr, eller via en användare, helt gratis!

Tack för hjälpen till toppen! :)


Nu så, min dag.

Skola, tjafs första lektionen, sedan tyska. Helt okej lektion, även om jag tycker tyska är fruktansvärt tråkigt. Efter det SO. I början av SO lektionen så stack nästan alla grabbar - hockey DM. Härligt! Från att ha varit 26, till att bli 15, varav 12 tjejer. De stunderna älskar jag!!


En lugn och intressant SO-lektion, jobbar om andra världskriget. Jag blir lika förundrad varje gång att Sverige verkligen lyckades hålla sig ifrån kriget! Aja...


Lunch - Köttbullar och makaroner.


Engelska, vilken urartade *Host*. Kan bli så med en härlig engelska lärare och 15 underbara elever :p Slutade med att de knappade in på min blogg, klickade fram sexinläggen (såklart) och satte på "kanonen" så att hela klassen kunde läsa på tavlan vad jag skrivit - skitkul. Shit vad jag skämdes. Noteras ska även att även engelskaläraren satt och läste vad jag skrivit om sex. Snacka om flummig lektion.


Hade sedan lästid, då vi mest pratade, innan jag slutade. Eller tja, har "Egen träning" i 80 min, men det är typ som att sluta...


Åkte då till stan och köpte underkläder, gick på biblan samt köpte en träningströja. Hämtade ut nya linser och pass och därefter stack jag och mamma till gym.


Körde ett hårt och härligt gympass innan vi drog till stallet. Red ca. 30 min (hade halv vila idag) innan jag åkte hem, åt och hamnade här.


Om 15 min börjar Bondebröllopet, missa inte det! TV4 klockan 20.00 Därefter CSI NY på kanal5 och LipstickJungle på TV3. Späckad kväll va?


Får se om jag hinner skriva något mer innan bröllopet, ska försöka med det.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 25 januari 2009 20:27

Är inne på modelljakten.se hela tiden nu och hoppas på röster, tyvärr går det inte så bra. Ligger 7:a just nu, så nu får ni se till att rösta på!!!

Vill verkligen det här, vilket jag visserligen inte visste förrän nu..


Dagen har varit blandad. Saknar en kompis så mycket, trots att hon lever vid min sida. En historia jag dragit, och inte tänker ta igen eller gå in mer på då den är väldigt personlig.


På banhoppningsträningen gick det helt okej. Ponnyn var väldigt stark och pigg, men skötte sig finfint!


Imorgon ska jag i skolan, därefter en snabbis på stan innan mamma och jag ska till gymmet.


Ska nu gå och se Bones, och därefter väntar sängen. Säger därför nu:


Godnatt!


Puss o Kram

Lina Lilja


RÖSTA!!!

http://modelljakten.se/foto/3916

Av Lina Lilja - 25 januari 2009 20:05

Jag tänkte på en sak medan jag stod och väntade på bussen (vilket jag fick göra i 40 min, jävligt sen buss.). Att även om jag inte vinner modelljakten så skulle jag vara nöjd ändå. Jag kom upp till toppen, ända upp, och det är roligt bara det! Den som vinner är värd att vinna, så det löser sig. Jag är kanske inte rätt kvinna att vinna.


Så kommer jag hem och upptäcker att jag halkat ner till en 5:e plats, och med ens inser jag hur gärna jag verkligen vill vinna. Jag vill verkligen verkligen verkligen vinna, jag vill väldigt väldigt gärna ha det där modellkontraktet.


Nu har jag trots allt lyckats kravla mig upp till en 4:de plats...


Att bli modell är faktiskt en gammal barndröm jag har, en dröm som jag dock har strukit för längesedan. Jag är för kort, för tjock och för ful. Inte rätt kropp helt enkelt.


Nu när jag är så nära, då kommer drömmen tillbaka. Jag vill verkligen vinna, så rösta på! Är ni medlem och vill ha röst tillbaka så får ni självklart det! :)


Rösta Rösta Rösta! Snäääääälla!!!


www.modelljakten.se - LinaLilja


Tack på förhand!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 25 januari 2009 10:59

Nu vänner ska jag gå härifrån!


Ska snart åka till stallet. Det är banhoppningsträning idag nämligen, ska hoppa 90 cm.


Vi hörs ikväll! Och fram tills dess:

Rösta rösta rösta på mig i modelljakten.se!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 25 januari 2009 10:45

Efter att för tusende gången varit inne och kikat på www.modelljakten.se och insett att jag faktiskt leder så börjar jag på allvar fundera på om jag är den fula ankungens tvillingsyster, eller kanske den fula ankungen själv.


Bara för att jag leder tänker jag inte ta ut något i förskott, utan jag fortsätter kämpa som en idiot, för jag vill verkligen det här. Däremot är jag lite orolig, tänk om jag verkligen kommer till final? Tänk om jag verkligen får chansen att bli modell på riktigt? Vad skulle då hända med mitt liv? Vad skulle då hända med USA-resan? Skulle jag få ge upp allt? Skulle jag hoppa av skolan?


Frågorna är många, men man ska inte säga hej förrän man kommit över bäcken. En sak vet jag i alla fall, och det är att får jag chansen tänker jag ta den, men sedan tänker jag nog vara i USA ett år trots allt, för det är något jag verkligen vill.


Jag vet också att om jag skulle bli en modell på riktigt så skulle jag slå hårda slag för djurplågeri, jämställdhet, fred osv, för det är saker jag verkligen brinner för.


Nej nu börjar jag ta ut segern i förskott trots allt, och det är något jag absolut inte vill, för då blir man bara så besviken sedan. Nej istället skulle jag ju prata om mig som den fula ankungen, det var ju så jag började inlägget....


Jag växte upp som ful. (Jag växer väl visserligen fortfarande upp, men ni fattar.) Alltså på riktigt. Jag var aldrig attraktiv, populär eller liknande. Aldrig mode eller sminkintresserad. Många av mina kompisar försökte länge förvandla mig, få mig att klä mig snyggare osv, med lyckades aldrig. I höstas hände dock något. Jag började intressera mig för mode, jag började klä mig snyggt.


Mina kompisar, och folk jag bara känner lite smått, började komma fram och säga;

"Fan vad snygg du har blivit Lina."

och

"Shit vilka snygga kläder du har nu förtiden."

Och dessa kommentarer får jag än idag. Mitt självförtroende växer för var dag, och jag börjar nästan själv tro på att jag är snygg. Jag sminkar mig inte dagligen, jag vill vara naturlig, däremot så sminkar jag mig gärna på fester och liknande. Jag älskar att klä upp mig!


Jag älskar också att agera framför kameran, och jag vill verkligen, verkligen vinna det här. Snälla hjälp mig att vinna!

Är du medlem går det att rösta via nätet, annars går det att rösta via SMS, vilket tyvärr kostar 10 kronor.


Jag hoppas ni hjälper mig till vinsten!


http://modelljakten.se/foto/3916


Puss o Kram

Lina Lilja

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se