Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under januari 2009

Av Lina Lilja - 20 januari 2009 16:11

Det här har varit långt ifrån en underbar dag, och alldeles nyss hände det något som spädde på allt en smula. Hade skrivit ett låååångt inlägg om min dag osså hängde sig datorn så allt raderades - skitkul.


Ska väl försöka sammanfatta dagen igen då.


För det första så kommer inte hovslagaren förrän imorgon, så jag kan inte vara med på hoppträningen idag. Jag som längtade efter att få rida!!


Skoldagen har inte heller varit så kul. Bland annat så fick jag tillbaka min krönika som jag var supernöjd med. Bara det att med den så kom en lista med negativ kritik - det höjde mitt självförtroende sååå mycket, eller inte.


Blev snabbt klar i stallet och tog 14.00 bussen hem. När jag väl kom hem så var jag dyngsur och jättekall. Det snöade och blåste jättemycket då, och höll på i flera timmar. Dock har det lugnat ner sig nu.


Åt mellis framför TV:n och nu hamnade jag här..


Men jag ska försöka att inte deppa mer. För det här är inte min dag, och inte din dag. Det här är Barack Obamas dag. Hans namn vandrar runt på världens läppar, och det är han värd när han om knappt två timmar intar platsen som USA:s president, deras första svarta.


Naturligtvis ska jag, som trots allt är ganska politiskt engagerad, följa hela spektaklet via tv.


Här kan ni förresten läsa mer om USA:s blivande president:


http://www.aftonbladet.se/incoming/article4224586.ab


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4209904.abHa en bra kväll!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 19 januari 2009 20:58

Nu är svenskaläxan äntligen klar! Puh! Den blev inte så bra, men den kan i alla fall lämnas in, alltid något.


Tyvärr hinner jag inte med något Sex del. 3 idag, men jag lovar att det kommer snart.


Nu ska jag springa ner och titta på CSI NY och därefter sova. Men innan jag går måste jag bara klargöra en sak för alla människor där ute:


Människan kan styra över mycket, men det finns tre saker Du aldrig kommer att övervinna. Försök inte ens övervinna dessa. Dessa tre saker är Livet, Döden och Kärleken.


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 19 januari 2009 19:42

Tittade som sagt på Bones och Privat Practise igår och vissa delar, framför allt i Bones, fick mig att tänka lite. De är lite inne på samma spår som den mannen som imorgon blir amerikas president. Ett ämne som är väldigt stort just nu.


Ämnet är tillhörighet, jämställdhet och förmåner. Vem vi är och vem vi är. Om man borde få samma villkor oavsett den man är.


Igårdagens Bones sa en person:

På utsidan är vi olika. Vi är svarta, vi är vita. Vi är gay och vi är straight. Vi är kvinnor och män. Men på insidan är vi alla densamma.


Texten lät visserligen betydligt finare på engelska och i sammanhanget, men det är ett väldigt fint budskap.


Samma sak var vår blivande president inne på i sitt vinnartal.

It doesn't matter if you're black or white, if you're straight or gay, if you're male or female, if you're chinese, african or american. It is one world!


Tänk om alla kunde leva på samma grund. Tänk om alla kunde tänka så! Men nej, så är det inte. Även om världen är mycket mer open-minded nu än förut så är det långt ifrån bra.


Min dröm är att alla ska få leva på samma villkor, och att samkönade ska få gifta sig i kyrkan. Enligt omröstningen jag har på bloggen så vill majoriteten att samkönade ska få gifta sig i kyrkan, och det glädjer mig.


Snart kommer ett Sex nr. 3 men först måste jag göra min svenskaläxa...


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 19 januari 2009 17:01

Sorry för att jag inte hann skriva ett godnatt-inlägg igår. Jag drack smoothie och tittade på Bones+Privat Practise och därefter duschade innan jag hoppade i säng.


Idag har väl dagen inte varit super direkt. Skittrött imorse. Därefter skola. Två prov inbokade, tre läxor - jätteroligt. Dessutom en hel del tjafs med lärarna, jag börjar verkligen tröttna ur nu!


Efter skolan gick jag till stallet, tog 30 min. Hjälpte till på Jens-träningarna och bara längtade tills jag skulle få rida. Kommer till hagen - hästen har tappat en sko. Skitkul. Jag gjorde istället klart stallet och åkte hem, nu hamnade jag här.


Nu måste jag sätta mig med alla läxor, först är det den där jävla årskrönikan som hägrar. Orkar verkligen inte med den!


Ett Sex nr. 3 är påväg och även ett inlägg med inspiration ifrån gårdagens TV.


Ha det!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 18 januari 2009 20:11

Tänk så mycket pengar man kan tjäna, på så små detaljer..


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4208811.ab


Madonna kan tjäna 80 000:- på något hon gjorde för 30 år sedan. 80 000:- per bild. Najs. Kan hon inte skänka några av pengarna till mig?


Fick jag så mycket pengar skulle jag nog också kunna vika ut mig. Jaa, faktiskt. Vad gör man inte för lite pengar?


Synd bara att det inte är någon som vill ha min kropp. Men vem vet om 30 år? Ge inte upp!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 18 januari 2009 18:49

Som jag nämnde i förra inlägget så är Jens Fredicson på klubben och har träning och clinic idag, träning imorn. Jag blir ganska irriterad på vissa under dessa träningar.


Det är alltså gifta kvinnor, samt 20 år yngre tjejer, som fjäskar som en idiot. Tar fram finaste kläderna som finns, sminkar sig som idioter.


Hallå!? Vart finns logiken?

1. Du är gift eller Du är 20 år yngre än honom

2. Jag är ganska säker på att han inte är ett dugg intresserad av dig.

3. So om han gillar dig? Det blir aldrig ni två.


Vissa är verkligen helt överdrivna. Usch o fy, det är ju så man får panik!

Visst borde klubben visa sig från sin bästa sida, eftersom då vill han komma tillbaka, och han sprider ett gott rykte om klubben. Men varför allt fjäsk och flörtande? Varifrån kommer det?


Och dessa personer som sitter och anstränger sig för att han ska gilla dem gör inte ett dugg. Sitter de på hästryggen är de helt okoncentrerade, allt går åt skogen, och nej han gillar dig inte mer för det.

Står de på backen gör de inte ett dugg, och då får istället jag springa 100 gånger extra, lyfta tre gånger så många bommar och mocka 10 gånger så mycket bajs, listan kan göras lång....


Nej, jag anstränger mig varken mer eller mindre för att se snygg ut när någon känd ryttare kommer på besök, jag är bara jag. Jag vill att folk ska gilla mig för den jag är, och inte för någon jag kanske kan bli, eller kanske kan formas till. Nejnej, den går inte. Jag är jag och det kan ingen eller inget ändra på, punkt och slut. Gillar han mig inte, fine! Det finns säkert någon annan där ute som gillar mig.


Nu ska jag sätta mig och skriva någon jävla årskrönika (skoluppgift). Jag som redan lämnat år 2008 bakom mig..


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 18 januari 2009 18:22

Nu undrar ni säkert vad fan jag har gjort det senaste dygnet? Jag ska berätta.


Igårkväll kom några och provred Happy. Allt gick jättebra (tyvärr?) och alla verkligen älskade henne! De ska höra av sig, och även om jag inte vill sälja henne och jag går som på nålar och hoppas att de inte vill ha henne, så vill jag att de ska köpa henne för jag tror att hon skulle få det superbra hos dem.


Kom hem, titta lite på tv, gick och la mig. Gick upp 05.00 imorse, dödstrött. Var i stallet 06.00 Hade stalltjänst till 13.00 Red.


Strax därefter började träningar med Jens Fredrickson. Hjälpte till på dem. Sedan var det clinic, eller ja, den håller på nu. Tyckte dock inte att det var värt 200 spänn för att springa runt som en idiot och lyfta bommar på en halvtaskig clinic. Åkte då hem.


Nu sitter jag här, väldigt tankfull. Mina kompisar är inte på det bästa humöret just nu, många av dem. Och det förstår jag, det har hänt massa piss i deras liv! Tyvärr gör det även mig nedstämd....


Har inte så mycket mer att skriva om det senaste dygnet, så avslutar mitt inlägg här. Dock så kommer jag snart tillbaka med ett annat.


Puss o Kram!

Lina LiljaAv Lina Lilja - 17 januari 2009 15:22

Som ni kanske redan lagt märke till så älskar jag att stå framför kameran. Nu har jag blivit medlem i en tävling där jag har chansen att visa vad jag går för. Hjälp mig gärna mot toppen, för som ni vet så ger jag mig aldrig förrän jag är där ;)


http://modelljakten.se/modell/1189


Är länken till min profil, gå in där och rösta. Snälla Snälla Snälla!!! :)


Jag tackar varmast för era röster.


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se